2777
2789
عنوان

ماه امشب

213 بازدید | 11 پست

چقدر امشب ماه قشنگه

چقدر نورانی چقدر زیباست

آدمو یاد خاطرات میندازه.

برید ببینیدش مطمئنم حالتون خوب میشه یه انرژی بخصوصی داره

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیدم قشنگه شب مهتابی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ماه شب ۱۵ هست

۱۴ یا ۱۵

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عمل کردم درد دارم نمیتونم سختم پاشم هر کی رفت ماه دید پیام منو دید برای سلامتی م و آرامش م دعا کنه ب ...

ایشالا زودتر خوب میشی 

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

اره دیدم قشنگه شب مهتابی

البته که زیباست برا من عین چهره ی یه فردی هست که هرموقع ماهو میبینم یادش میوفتم

حیف دوربین گوشیم کیفیت نداره 🤣🤣