2777
2789

فکر کن افسری وجود نداره . 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نفر اول بشین 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر فدات بشم استرس چرا تو همه چیزو بلدی 

اینو یادت باشه اگه استرس داشته باشی دست و پاتو گم می‌کنی ، هول میشی خب؟ 

استرس اصلا نگیر قبلش یه دعایی بخون قشنگ آرامش بگیر و عجله هم نکنیا 

من میدونم که میتونی 😻🤍

🤍✨Beauti Lady
اخه چه جوری فکر کنه اون هرکول وجود نداره😂

سخته ولی میشه 😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دختر فدات بشم استرس چرا تو همه چیزو بلدی اینو یادت باشه اگه استرس داشته باشی دست و پاتو گم می‌کنی ، ...

چنقدع مهربون 🫠🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب شخصه پارسال همین موقع ها آزمون داشتم‌.هر چقدر قبلش استرس داشتم .وقتی مینشستم پشت فرمون ولی آروم بودم برا خودمم عجیب بود .اصلا نگران نباش .بجاش مراحل اولیه رو برا خودت تمرین کن .من اولین بار یادم رفت دنده رو جا بزارم🤣🤣🤣

هر چقد گاز میدادم لامصب حرکت نمیکرد .نگو دنده خلاص بود😅😅

یک قرص استرس زا از داروخانه تهیه کن 

و نیم ساعت قبل از آزمون بخور 

سوار ماشین یا پیاده می خواهی بشی 

خیلی دقت کن

سوار ماشین شدی 

صندلی ات را تنظیم کن 

آینه ها 

دنده 

راهنما 

استارت 

ترمز دستی 

و بستن کمربند 

این مراحل را به آرامی و بدون استرس انجام بده 

و بعد اجازه بگیر و حرکت کن 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

واقعا؟چرا؟

ببین من بار اول نفر سوم نشستم تا وقتی نوبتم بشه حسابی دست و پا هام می لرزید 

اما بار دوم که نفر اول نشستم با اینکه طول کشید تا افسر بیاد سوار ماشین شه ولی خیلی حس بهتری داشتم 

و به راحتی هر چی که افسر گفت و انجام دادم

البته قبلش تمرین داشتم و کامل بلد بودم همه چیو 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷