2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم خیلی خوب نبود

عه من همونیم ک پرسیدی کورکتورت چیه از رو ایدیت شناختم😂من خودم پوستم خیلییی چربه لبامم هیچوقت خشک نشده برا همین بالم ندارم کلا ولی مربی میکاپم وقتی محصول معرفی میکرد اولین جلسه گفت نیوا خوبه مارک دیگه نمیشناسم🥲

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 

عه من همونیم ک پرسیدی کورکتورت چیه از رو ایدیت شناختم😂من خودم پوستم خیلییی چربه لبامم هیچوقت خشک نش ...

اره منم همین الان از پروفت یادم اومد 🥰

منم پوستم چربه 

اب هم میخورم 

ولی باز لبام همیشه خشکه در حدی که بعضی وقتا خون میاد 

اره منم همین الان از پروفت یادم اومد 🥰منم پوستم چربه اب هم میخورم ولی باز لبام همیشه خشکه در حدی که ...

عه چرا من هیچوقت اینطوری نشدم🥲ی مدت دکتر پوست راکوتان گفت بخورم خیلیییییی همه جام خشک شد ی بالم برام نوشت بخرم زرد بود با بوی موز اون خوب بود ولی مارکش یاد نیست🥲

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚