2777
2789
عنوان

دختر همسرم الان پرورشگاهه

6785 بازدید | 125 پست

راجب خواهرم تاپیک زدم

یه پسر دوساله داره و ۶ماهه بارداره زندگی خیلی خوبی داشت 

الان فهمیده همسرش چند سال قبل یکی رو صیغه کرده و انگاری بچه هم داشتن که الان پرورشگاهه 

الان بهش میگیم طلاق بگیر پدرم داداشام پشتشن مشکل مالی هم نداریم بابام میگه طلاق بگیر هم خودت هم بچه هات  رو چشام جا دارین ولی این اصلا راضی نمیشه خانواده شوهرشم میگن چون پسرمون مقصر بوده هرکاری دوست داری بکن ولی بچه هارو ازمون محروم نکن 

شوهرشم میگه هرچی دارم و ندارم براتو فقط طلاق نگیر میگه چندسال پیش یه اشتباهی کردم الانم پشیمونم خیلی وقته اون زنرو ولی کردم فقط تنها عشق من تویی  

اما این زنه هرچند وقت یکبار به شوهرش زنگ میزد پنهانی حرف میزدن احساسم اینه اخاضی می‌کرده چون خواهرم میگه گاهی وقتا پولش بجا نیست میشد دلیلشم نمی‌گفت کجا خرج کرده 

الان خواهرم از اون بچه فقط  یه عکس و اسم داره (چند سال پیش یه فلش از همسرش پیدا می‌کنه که فقط عکس دختر بچه توش بود که خیلی شبیه به همسرش بود که همسرش گفته بود فلش برای دوستمه اینام عکس دخترشه) ظاهرا خواهرمو شوهرش زمان ازدواج تصمیم میگیرن زمانی که پولدار شدن یه بچه از پرورشگاه بیارن پیشنهادم از طرف شوهرش بوده که این قبول کرده 

الان این خواهرما گیر داده میرم دنبال بچه 🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهرشم فقط میگه نه نه نه 

چیزی از بودن یا نبودن بچه حرف نمیزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلکی بچه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..