2777
2789

قبل ازدواج نمیدونستم بعدش متوجه شدم میخواسته با فامیلشون ازدواج کنه خانوادش نزاشتن منو دوس داره اما عاشقم نیست میدونم خودم! از نظر رسیدگی و مالی هم خوبه بچم ۷ سالشه ولی اگه ببینم پست غمگینی لایک کرده یا چیزی خیلی دلم میشکنه بخاطر اینکه قضیه بفکر جدایی افتادم دوس ندارم باکسی باشم که دلش باهام نیست البته مشکلات زیادی باهم داشتیم یکی دوسال هست کمتر شده الانم دیدم یه پستی که نوشته قرار بود تو لباس عروس ببینیش رو لایک کرده خیلی دلم شکست💔🥲شما جای من بودید جدا میشدید؟البته تنها مشکلتون این نیست!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیر به یاد جدایی نیفتادی؟ 

من توعقدم دیدم اینجوریه جداشدم ۳ ماه بعد😂

بچه داری اصلا به این چیزا فکرنکن شوخی شوخی جدی میشه

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اون با اینکه عاشق یکی دیگست به قول خودت نزده زیر همه چی و پای تعهد و انتخابش مونده تو بری راحت و خوب اتفاقی که میخواد میوفته میاد زنه بالا سر بچت و تقصیر تو هم تموم میشه نه اون 

میگه میخواست نری

عزیزم همه ادما یه گذشته ای داشتن میتونی راجع به اینکه لایک کرده اون پست رو باهاش صحبت کنی شاید سوتفاهم باشه

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

من کلا ادمیم عین خودت و عین خره میفته به جونم

دقیقا خودش میگه اشتباه کردم بچه بودم ولی میدونم دروغ میگه اگه راست میگه چرا هر لحظه این چیزارو لایک میکنه نمیخوام بهشم بگم حس میکنم غرورم میشکنه

اگه فقط مشکل همینه با ی بچه ی ۷ ساله نه جدا نمیشدم

نه مشکلات زیادی پشت سر گذاشتیم کلا اخلاقمون بهم نمیخوره این همه سالم من بخاطر بچم تحمل کردم و این موضوع هم از ذهنم نمیره

کلا مشخصه که علاقه ایی بمن نداره هرکاری میکنم به چشمش نمیاد با اینکه جلوی خودش بقیه چطور ازم تعریف‌میکنن رو میبینه