2777
2789

از ساعت ۸ صبح صدا پیکور و دریل تو سرمع تا الان

انگار خونه داره میریزه منم سرما خوردم حالم بد ۱۰۰۰۰ بار از خواب ببدار شدم

قشنگ طبق مقرارات ملی میتونم شکایت کنم ازشون 

اصلا شعور ندارن 

شاید کار دارن؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقررات ملی؟.یعنی تعمیرات نکنن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

منم همسایه بالایی رو

هر چی بچه رو میخوابونم ی هو ساعت یک و دو بعد از ظهر یا یازده دوازده شب یادش میوفته بانداشو روشن کنه و آهنگ بذاره 

گاهی حتی هست صبح 

و ی جوری صداش زیاده که نه‌تنها آهنگ کاملا قابل شنیدنه و نمی‌ذاره بخوابی بلکه انگار تو پارتی هستی!دلت قشنگ بوم بوم می‌کنه 

نمی‌دونم چطور کر نمیشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!