2777
2789
عنوان

حاضرید با شوهری که قبلا عاشق بوده بمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست
نه نیست کلا خیلی کم پیش میاد شوهر من چیزیو لایک کنه

مهم اینه الان شما کنارشی اگ میخواستش هرجور شده بود باهاش ازدواج میکرد

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم فقط شنیدم که میخواسته باهاش ازدواج کنه خانوادش نزاشتن خودشم میگفت بچه بودم چهار تا پیام بوده ...

خب پس بهت نمیگه که بنده خدا .. خیلی از مردا میگن اینا رو تو دعوا ‌‌.. فقط نزار زیاد‌ تو مناسبت ها ببینتش و یا تموم کردن زندگیت دشمن به شاد نکن خودتو .. ببین کیا خوشحال میشن تو رفتی 

خب پس بهت نمیگه که بنده خدا .. خیلی از مردا میگن اینا رو تو دعوا ‌‌.. فقط نزار زیاد‌ تو مناسبت ها بب ...

نه کلا تو این هفت سال یکبار دیدمش خودمم حتی رفتیم عروسی خواهراش اونجا بودن رقصیدم اومد پول ریخت رو سرم اصلا هم به اونا توجه نداشت بعضی وقتا میگم اگه نمیخواست منو چرا پیش اونا یا نزدیکان اونا هوامو داره واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم هنگ کردم

نه کلا تو این هفت سال یکبار دیدمش خودمم حتی رفتیم عروسی خواهراش اونجا بودن رقصیدم اومد پول ریخت رو س ...

اره بابا نزار شک به جونت بیوفته

مرد خوب و خانواده دوستیه

فکر کردی بقیه مردا اینطور نیستن

حالا تو شانسی فهمیدی

مهم اینه ادم کیو نگه میداره 

یازده دوازده ساله هنوز وقتی میریم جایی که دختر خالش هست حالم خراب میشه با اینکه اونم ازدواج کرده دوتا بچه داره شوهرمم خدا شاهده تو چشماش نگاه نمیکنه مخاطب قرارش نمیده ولی من حالم بد میشه

صد موی سفید پس داده ام بس نیست؟                              کی خسته میشوی فلک از امتحان من؟؟