2777
2789
والا این فقط در خانواده های سطح پایین. از نظر فرهنگ رایجه وگرن هر چی خانواده سطح بالا و با سواد دیدم ...

😂😂ن بابا اتفاقا هرچی پولدار و با فرهنگ بودن دختراشون زودتر عروس شده خواهان بیشتر داشته

شما ندیدی هنوز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیم عجیبه بعدشم کودک همسری چه معنی میده

عزیزم بهتره سرمون تو زندگی خودمون باشه قرار نیس همه مثل هم فکر کنن 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اینایی که اینجا میگن چهار پنج بچه یا بیشتر داریم 

یا ۱۴ سالمونه بارداریم

همه فیکن 

دسته اول یه مشت فلان فلان شده هستند که میخوان مردم رو ترغیب به تولید بچه بکنند دسته دوم نوجوون های بیکار

شما جدی نگیر

😂😂ن بابا اتفاقا هرچی پولدار و با فرهنگ بودن دختراشون زودتر عروس شده خواهان بیشتر داشتهشما ندیدی هن ...

پولداراتونم عجیبن

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

خوب حوصله ای دارین والا میاین پیرو تاپیک بقیه باز تاپیک میزنین که مثلا یه چیزو ثابت کنینمجازیه دیگه ...

نباید فکر کنه ما احمقیم و گوشامون مخملیه بعدم میاد کسی فکر. کنه من خرم

چی بگم والا وقتی خودش خاسته ب ما ربطی نداره اون خاسته خوشحالیش با شما شریک شه

درسته به ما ربطی نداره 

ولی چیز عادیم نیست که بخوان طرفداری کنن و عادیش کنن تو جامعه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
😂😂ن بابا اتفاقا هرچی پولدار و با فرهنگ بودن دختراشون زودتر عروس شده خواهان بیشتر داشتهشما ندیدی هن ...

اتفاقا خانواده بافرهنگ و پولدار دختراشون تو سن ۱۶ سالگی دارن درس میخونن نه شوهر کنن

خدا لعنت کنه کسایی که کودک همسری باب کردن

گلم کسی چاقو زیر گلچ کسی نزاشته میتونن عروس نشن دختره خودش میخاد ک میشه

سمت ما دختر ۱۷ساله کامل همه چی بلده یکیم ۲۵سالشه هیچی بلد نیست

لابد ب اون حدی رسیدن ک زندگی رو بچرخونن