2777
2789

باوضع عالی ن این حالم ۲۷سالمه ۴بارسقط داشتم الانم دوباره درحال سقطم ۲۱سالگی ازدواج کردم حتی عروسیم برام نگرفتن چون کرونا بود خدایا ازبچگی توظلم ونداری گذاشتیم الانم داغ بچه اخه چرا انقد اذیتم میکنی دلم میخاد خودکشی کنم😭😭😭😭😭مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه خانواده‌م عین خیالشون نیست میترسن برگردم شوهرم ی آدم مودی ک الان داره ازدردسقطم خوشحالی میکنه بخدا جزمحبت نکردم ب خودشو خانوادش من ب همه رحم کردم خدا ب من نکرد این تاپیکو زدم ک اگ خودکشی کردم برام حرف درنیارن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای خوب‌ تو ام میاد غصه نخور

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

ببین من هم‌سن توام یه چیزی بهت بگم کلا مسئله بچه داشتن رو بذار کنار هرطوری شده از این آدم جداشو. آدمی که از درد تو خوشحاله قراره چه پدری برای بچه تو باشه؟ خودت الان از خانواده‌ ناراضی هستی اون‌ها رو مقصر این وضعت می‌دونی خب بچه تو هم همین میشه دیگه. ولش کن یه آدم بی‌گناه رو نیار توی این اوضاع اصلا شاید برات بهتره از همچین آدمی بچه‌دار نشی

ببین من هم‌سن توام یه چیزی بهت بگم کلا مسئله بچه داشتن رو بذار کنار هرطوری شده از این آدم جداشو. آدم ...

پس چیکارکنم من هیچ پناهی ندارم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

روزای خوب‌ تو ام میاد غصه نخور

دعاکن برام

منم دوست داشتم الان پول داشتم مبلغ کم هم اشکال نداشتم فقط یکمی خیالم راحت میبود💔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

دعاکن برام

ایشالله

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
پس چیکارکنم من هیچ پناهی ندارم

یعنی الان بچه بیاری اون پناه تو میشه؟ فکر نمی‌کنی باید برعکس باشه و پدر و مادر پناه بچه باشند؟ خودت تصور کن ۲۷ سال دیگه یه دختری یا پسری که بابات هیچ ثبات اخلاقی و محبت نداره مادرت هم افسرده‌ست و تحت ظلم این آدم؟ این الان شرایط ایده آلیه؟ به جای اینا برو هرطور شده خانواده‌ت رو راضی کن چه می‌دونم الکی تهدید کن خودکشی می‌کنم، آبروتون رو می‌برم و... تا جدا بشی بعدش هم برو سرکار خرج خودت رو دربیاری زیر منت اونا نباشی خدای تو هم بزرگه