2777
2789

ک مغزش آسیب دیده باشه

توهم

بدبینی

هزیون و...و...

چکار میکردین

اگه گزینه اول تون کمپه 

چند وقت کمپ بمونه و بعدش چی چکار می کردین 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

اول کمپ بعد یه کاری براش پیدا می کردم که سرگرم بشه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلاً چ کاری

هر کاری که قبول کنن با سابقه ی اعتیادش مشغول بشه.الان مثلاً یه سری کارگاه ها هستن کسایی که اعتیاد داشتن و ترک کردن رو قبول می کنن برای کار و فقط به اونا کار میدن.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

باید بره کلاس مثل بنیاد آیینه یا کنگره شصت وقتی حالش خوب شد بعد بره سرکار 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

هر کاری که قبول کنن با سابقه ی اعتیادش مشغول بشه.الان مثلاً یه سری کارگاه ها هستن کسایی که اعتیاد دا ...

مغازه بزنیم براش خوب نیست ؟

چقدر طول می‌کشد حالش خوب شه

بستگی به شرایطش داره شاید یک سال یا بیشتر کم کم پاک میشه عجله نکنید بزارید کارها به موقع پیش بره ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که خودش هم بخواد یعنی از شرایط الانش خسته شده باشه بگه می خوام ترک کنم اینجوریه زودتر خوب میشه ولی اگه خودش نخواد سخت تره و بیشتر زمان می بره 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

بستگی به شرایطش داره شاید یک سال یا بیشتر کم کم پاک میشه عجله نکنید بزارید کارها به موقع پیش بره ولی ...

مغزش درست میشه ؟ب شدت بدبین و متوهم و هزیون گو شده 

مغزش درست میشه ؟ب شدت بدبین و متوهم و هزیون گو شده

آره خوب میشه ولی زودتر ببرید مراحل و شروع کنید

الان سه ماه کمپه

کمپ معمولا برای مواد صنعتی خیلی جواب نمی ده می دونم خیلی سخته انشالله برادرتون به زودی خوب میشه 

کمپ معمولا برای مواد صنعتی خیلی جواب نمی ده می دونم خیلی سخته انشالله برادرتون به زودی خوب میشه

ممنون 

چرا جواب نمیده