یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خجالت میکشه میتونه ازش عکس بگیره و بدون اینکه بقیه بفهمن بهش نگاه کنه ولی آشپزی یبار انجام بدی ی ...
کم آشپزی کردم یکسریارو هنوز یاد نگرفتم چون میدونم باید سر فرصت یه دستور درست حسابی پیدا کنم تا وارد دفتر کنم ولی همونا که بلدم رو از رو دفتر خوب انجام میدم ولی چون مدت زمان طولانی میگذره دوباره انجام بدم یادم میره واگرنه مواد رو میدونم
عزیزم من بلدم صندوقدار باشم و از نرم افزار ها استفاده کنم منشی باشم و از خودم مراقبت کنم و تنهایی لذت ببرم و چندتا زبان بلدم و برنامه نویسی و طراحی سایت و پزشکم اما اصلا آشپزی درحد حرفه ای بلد نیستم :))))
همه ما یسری چیزهای مشابه داریم و چیز مسخره ای نیست
اخه میدونی اونایی که از رو گوگل یا دفترچه نگاه نمیکننهمش غذاهای تکراری و عادی درست میکننمن خیلی غذاه ...
بدبختی من همون سنتی منتیها رو مینویسم چون هر روز باهاش سر و کار ندارم بعد مدتها که میرم سروقتش همون تکراریارو باید از دستور ببینم
مثلا برای شیرینیپزی چون دقیق هست قطعی باید نوشت فراموش نشه ولی انقدر میبینم ماشالا همه دست و پنجهدار گفتم خیلی ضایع نباشه از رو دفتر غذاهای عادی رو درست کنم
نه اتفاقا من یه کانال عضو بودم خانمه دوره کلاس سوسیس کالباس خونگی میذاشتجزوه هم میدادعیبش چیه؟
منظورم اونا نیست
مثلا من دفترم رو الآن شهری که زندگی میکنم جا گذاشتم و خب نمیتونم یه دستور جدید رو تست کنم از گوگل که نمیدونم معتبره یا نه
یا رفته بودم خونهی اقوام بهم گفت کوکو سبزی رو تو درست کن منم فلان چیز رو درست میکنم وای خدا من رنگ به رو نداشتم که دفترم خونهست چه خاکی بریزم خلاصه وابستگی به دفترم رو از این جهات پرسیدم