2777
2789
عنوان

با شوهر خسیس چه کنم

344 بازدید | 24 پست

رابطه ما از لحاظ عاطفی صفره تو تایپک قبلی توضیح دادم 

ولی درست حسابی خرجمم نمی‌ده به پول خیاطی یا آرایشگاه و لباس زیر اونم باید هزار بار بگم که کم میزنه هر بارم میگ تصادف کردم آخه مگه میشه یعنی هر بار من درخواست پول کنم اینجوریه 

همیشه سعی کردم با زبون خوش بگم ولی دیگ می‌خوام اینبار به سری حرفا جدی محکم بگم حتی دعوا بشه 

شما راهکاری دارید بگید چکار کنم خسته شدم 

لطفاً نگید طلاق شرایط ندارم اصلا وگرنه خودم طلاق می‌گرفتم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زورش کن بگو باید بزنی ....هرهفته اول هفته بهش یاد اوری کن قبل از اینکه تصادف کنی فلان قدر پول بزن ب کارتم نیاز دارم ....بعدم سعی کن هربار یه ۱۰۰،۲۰۰ بیشتر روی قیمت ها بکشی که مجبور نباشی ثانیه ای بهش بگی ...

زورش کن بگو باید بزنی ....هرهفته اول هفته بهش یاد اوری کن قبل از اینکه تصادف کنی فلان قدر پول بزن ب ...

همین کار میکنم بیشتر میگم ولی باز کمتر میزنه 

هی باید بگم الان دوماه از عمم پول قرض کردم برای دوخت لباسی که اونا خریدن پول عمه رو نمی‌ده هزار بار گفتم

اگه قراره خودم خرجم بدم مگه بیکارم بودم شوهرم کنم آخهتازه بابام نمیزاره تا سرکوچه برم‌چه برسه شغل

خب اینجوری مجبوری تا آخر عمرت توسری خور بشی 

الان شوهرت دوست نداره اصن خسیس هم هست چیکار میخای بکنی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بگو بیا از امروز ی قلک بذاریم پول بندازیم توش هر ماه برا یه نفرمون ماه اولم کارت و به خودش بده مثلا بگو ۳ تومن شد برو خوش باش ماه دوم برا من 

شاید اینجوری درست شد 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

خب اینجوری مجبوری تا آخر عمرت توسری خور بشی الان شوهرت دوست نداره اصن خسیس هم هست چیکار میخای بکنی

خب کاری ازم بر نمیاد یا باید با بابام دعوام کنم که همه میریزم رو سرم تازه بازم کسی قبول نداره

دوستم ندارن می‌دونم ولی وظیفه اشه خرجم بده 

همین کار میکنم بیشتر میگم ولی باز کمتر میزنه هی باید بگم الان دوماه از عمم پول قرض کردم برای دوخت لب ...

عجب....پس یا نداره یا الویتش چیز دیگه ای هست و کلا هم منتظره شما خرج بیخود نکنی و دستتم توی جیب خودت باشه ....