2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15517 بازدید | 352 پست
سلام.چی شد،چیکار کردین با مزاحم؟ فهمیدین کیه؟ واقعا هیچی ب اندازه مزاحم تلفنی رو مخم نیست،چون مطمعن ...

آره فهمیدیم

هیچی بساط داشتیم یه مقدار

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

زیتون چکار کردی ؟؟؟چیشد مزاحمت کی بود

هیچی دوشنبه صبح اسم و کد ملی و تماسای اخیرشو گرفتیم

یه پسر مزاحم بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اومدی بلخره کجا بودی نگران شدیموااااااا ازکجا اسم اینا میشماخته پسر غریبه 😳 اصلا نفهمیدید کیه؟

چرا دیگه فهمیدیم

وگرنه از کجا میخواستم بفهمم پسره

من زمستون ۴۰۳ ترم ۴ ارشدم بود،میرفتم آزمایشگاه استادم واسه این که یکی از دانشجوهای دکتراش مراحل شبیه سازی پایان ناممو تایید کنه،بعد دوتا از پسرای ارشد جدیدالورود خوابگاهی هم بودن که مشترک استاد من و یه استاد دیگه بودن،اینا دو هفته بود هی میومدن آزمایشگاه،یه دوستم داشتن از یه دانشگاه دیگه که اونم میاوردن

بعد من اصلا کاری باهاشون نداشتم

فقط در حد اسم میشناختمشون

اونام در همین حد منو میشناختن ظاهرا

این دوستشون بند کرد به من،بعد بهم تلگرام پیام داد واسه دوستی و....،من اصلا جواب نداده بلاک میکردم.بعدا یارو میفهمه من متاهلم،یه عالمه پیام فحاشی و اینا بهم داد که من باز بلاک کردم‌ و کلا آیدیمم برداشتم.

به نظرم روانی یا آدم منحرف اومد.میگف تو که شوهر داشتی چرا حلقه دستت نبود که من فاز برندارم و از این اراجیف.

در حالی که مطمئنم زرزر میکرد.

آخه تو چه فازی میخوای رو دختری که حتی سلام علیکم نداره باهات برداری‌.

اینجام تاپیک زده بودم حتی که مزاحمو چی کارش کنم.

به استادم گفتم که دانشجوهای جدیدش غریبه آوردن تو آزمایشگاه و آیدی تلگرام منو بهش دادن و اونم بهشون تذکر جدی داد و تشر زد بهشون.

بعد اون ماجرام دیگه ندیدمش پسره رو.

بعدا که استعلام خط اومد دیدیم خط به اسم خودشه.

آشنا بود؟ یا از طرف کسی اجیر شده بود.

نه اجیر اینا نمیخواد که😅

من که کسی نیستم بخوان برام آدم اجیر کنن

طرف قبلا هم مزاحمم شده بود و بهم فحاشی کرده بود

خدا رو شکر اسکرین ریکورد و اسکرین شات دونه دونه شو داشتم

نه اجیر اینا نمیخواد که😅من که کسی نیستم بخوان برام آدم اجیر کننطرف قبلا هم مزاحمم شده بود و بهم فحا ...

آدم حسود و مریض  و بیکار تا دلت بخاد پیدا میشه،ک شده حتی برا تفریح آتیش بندازن ب زندگی دیگران و کیف کنن.

چیکارش کردین؟ خط ب اسم خودته؟ شکایت درست حسابی ازش بکن و گوش مالی خوبی بهش بده

درگیری و این چیزا دیگه...

سیمکارت آره به اسم خودمه

والا راستش ما کارو تا رییس حراست فیزیکی دانشگاهم کشوندیم

هم دانشگاه خودم هم دانشگاه خودش

با این که تعطیلات تابستونی دانشگاه بود،ولی خب بنده خداها خیلی کمک و همراهی کردن 

اسکرین شات فحاشیاش و پیشنهاد غیراخلاقیشم که مال زمستون بود تحویل دادم حتی،اسکرین ریکورداشم دادم،فوروارد شده چتاشم تحویل دادم،...

گفتن ممکنه تا اخراج و محرومیت از تحصیل هم بکشه کار پسره

ولی خب خیلی اذیت شدم این چند روزه

چون واقعا به این سادگی نبود

بعد من درگیر پایان نامه و کارای درسیم و امتحانای ماه بعد بودم

به قدری بهم استرس وارد شد این چن روزه که کاملا عقب افتادم

درگیری و این چیزا دیگه...سیمکارت آره به اسم خودمهوالا راستش ما کارو تا رییس حراست فیزیکی دانشگاهم کش ...

شوهرت چی میگفت این چند روز 

به نظرم دیگه حلقه دستت کن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آدم حسود و مریض و بیکار تا دلت بخاد پیدا میشه،ک شده حتی برا تفریح آتیش بندازن ب زندگی دیگران و کیف ...

کاش اینجوری بود

اگه فامیل یا دوست بود راضی تر بودم

ولی یارو یه آدم مریضه که واقعا نمیدونم قصدش از این کارا چیه

که اخاذیه،روانیه،انحرافه،...نمیدونم چیه

اصلا حالم دیگه از درس خوندن و کارای دانشگاه و دیدن ریخت دانشجوها به هم میخوره

دیگه پامو نمیخوام بذارم دانشگاه تا چند وقت

میشینم تو خونه از تو خونه پایان ناممو مینویسم

انقد حالم بده 

شوهرت چی میگفت این چند روز به نظرم دیگه حلقه دستت کن

رفت سراغ پسره همون عصر که استعلام خط تلفن اومد

حرف منم گوش نکرد که گفتم بشین خونه شر درست نکن که حالا زبون اون بیشرفم دراز بشه

والا من بعد اون ماجرا همیشه یه رینگ ساده دستم بوده

اصلا دستمم نبود دلیل نداشت اون آدم این کارا رو کنه و اینجوری رفتارای بچگونه نشون بده

منظوری هم نداشتم،فقط چون نمیخواستم طلا باهام باشه دستم نمیکردم

من واقعا نمیدونم این آدم چی میخواست از جون من و علت پیامکش چی بود

ولی خیلی داغونم

خیلی

اصلا نمیتونم خودمو جمع و جور کنم

مخصوصا که شهریور امتحانامه و الان فقط نشستم یه گوشه

من همیشه تو دانشگاه یه دختر آروم ساکت بودم و حقم نبود این اتفاقا برام بیفته.