2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15630 بازدید | 352 پست
شایدم همون پسره است که همسرت روش حساس شده بود

اون دکترائه؟

نه اون بیچاره پسر ساده ایه

الکی بهش حساس شده بود

بعد آخه راستش این چیزا از هر کسی هم برنمیاد

چون خب مزاحمت ناجوریه و میشه از رو شماره طرفو پیدا کرد

اون پسره همچین آدمی نیس که بیاد خودشو بدبخت کنه با یه پیام دادن به من

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

معلومه کسی هست که میشناسه یا اشنا و فامیل یا دوست خودته یا همسرت.میخواد رابطتتون رو خراب کنه.زن و م ...

اون که آره 

مشخصه طرف مزاحمه

ولی خب همسرم شعورش نمیرسه انگار

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پیام عادی نبوده که ، یه لحظه عصبی شده ، کنترلش از دستش در رفته . کارش اشتباه بوده ولی باور کن خ ...

میدونم

ولی خب چی بگم

من آدمی نیستم که بشه بهم شک کرد انقد راحت

سرچ کن مراحل قانونیش هست تو اینترنت ،بگو پیدا کن من منتطرم خودمم میخوام پیداش کنم

نه منظورم از لحاظ کارآمدیشه

نمیدونم چی کار میکنن و اصلا نتیجه داره یا نه

همسر منم گف خودم پیداش میکنم

منم گفتم برو بکن هر کاری دوس داری بکن اصلا

نه منظورم از لحاظ کارآمدیشهنمیدونم چی کار میکنن و اصلا نتیجه داره یا نههمسر منم گف خودم پیداش میکنمم ...

کار امد که هست شکایت کنی صاحب خطو پیدا میکنن به راحتی ،متن پیام و زنگی که زده زده ببری شکایت کنی  و پیگیر باشی

میدونمولی خب چی بگممن آدمی نیستم که بشه بهم شک کرد انقد راحت

ببین یه لحظه خون به مغزش نرسیده ، یعنی خودت تا حالا نشده عصبی بشی چیزی بگی که بعدا ازش پشیمون بشی ؟ 

مردا اگه واقعا حس کنن طرفشون خائنه فقط با یه خفه شو تموم نمیکنن قضیه رو ، سریع فیزیکی درگیر میشن با طرف ، برای همین میگم شوهرت واقعا بهت شک نداره فقط یه لحظه مغزش قفل کرده ، البته بازم میگم کارش اشتباه بوده ولی یکم قابل درکه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
کار امد که هست شکایت کنی صاحب خطو پیدا میکنن به راحتی ،متن پیام و زنگی که زده زده ببری شکایت کنی و ...

خدا رو شکر

ایشالا که خودش کار احمقانه ای نکنه

ببین یه لحظه خون به مغزش نرسیده ، یعنی خودت تا حالا نشده عصبی بشی چیزی بگی که بعدا ازش پشیمون بشی ؟ ...

چرا

فقط یه جورایی دلم شکست

توقع نداشتم

ببین عزیزم به کسی اعتماد نکن این کار ممکنه کار کسی باشه که بهش اعتماد داری خودت شماره رو بده پلیس فتا تا اسم و نشونی دربیاره حتی به شوهرتم نگو بعد برملا شدن جریان بگو لصلا شاید خود شوهرته شاید از اشناهای اونه شاید از فامیلای خودته هر کیه چشم دیدن زندگیتو نداره

اگه خواستی این پیام منو ب همسرت نشون بده

ما تازه ازدواج کرده بودیم 

ساعت 2 شب، ی شماره اول زنگ میزد ب همسرم از خواب بیدارش می‌کرد بعد برای من پیام ناجور می‌فرستاد، 

کاشف ب عمل اومد از خونواده خودش بودن میخاستن نسبت ب من سو ظن پیدا کنه 

با شماره های مختلف مزاحمم میشدن

اصلا تلگرام یا واتساپ رو شمارش نیستبعدم من تلگراممو تنظیماتشو طوری کردم که اصلا با شمارم بالا نیاد

سلام عزیزم 

خوبی 

خیلی ناراحت شدم امیدوارم مشکلتون به زودی حل شه .

الان اوکی شدید با همسرتون ؟

ببهشید میشه به منم یاد بدید چیکار کردید؟