2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15630 بازدید | 352 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی میگی بهت ربطی نداره؟ یکی داره گند میزنه به زندگیت بعد اون وقت نشستی میگی اوکی اگه اون دوست د ...

نمیگم ربطی نداره بهم

ولی وقتی داره اینجوری رفتار میکنه چی بگم دیگه

من بهش میگم مزاحمه قطعا اون با منم داره بد رفتار میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

استارترجان این مزاحم حتی ممکنه از سمت کسی باشه که اصلا فکرشو نمیکنیزمونه بدی شده ، هر کسی میتونه باش ...

من راستش فکرم سمت آشنا نمیره

چون ما خیلی دوست و آشنا نداریم،و این مدلی هم توشون نیس

بیشتر شکم رو پسری چیزیه که قبلا ممکنه ردش کرده باشم

و واسه همین اصلا نمیدونم چی بگم

چون نمیدونم طرف کیه و از کجاس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تو خیلی دختر دلپاک و خوبی هستی. بنظرم زیادی هم عاشق نامزدتی. این نامزدتم ارزش نداره.

نامزد نیس

ازدواج کردیم

نمبربوک نصب کن ببین خط ب نام کیه

نیومد بالا

اصلا رو خطه هیچی هم نداره انگار

حتی واتساپ

معلومه کسی هست  که میشناسه یا اشنا و فامیل یا دوست

خودته یا همسرت.میخواد رابطتتون رو خراب کنه.زن و مردشم مشخص نیست

اونیه که حتی فکرشم نمیکنی.چون میدونسته پیش شوهرتی از قصد پیام داده وگرنه اگر واقعا یه عاشق داشتی که شوهرت زنگشو جواب داد میدونست شوهرت هس و یه زمانی دیگه میومد مخ زنی کنه.

اگه میخوایی خودتو ثابت شوهرت کنی

بهم درخواست بده بهت بگم.

نه این مدل آدمی نیستخوشش نمیاد از این چیزا کلابعدم الان اصلا سربازه همش خسته اسحتی اگه این جور آدمی ...

کلا خودت و نباز پیگیری کنید

معلوم میشه کیه ان شاالله همه چی درست میشه

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

ببین یهو جاخورده همچین چیزی دیده نه که به شما شک داشته باشه واقعا . اگه خودت هم جای اون بودی و یه هم ...

من اصلا مانعش نمیشم هر کاری میخواد بکنه

گفتم برو هرکاری میخوای بکن

برو پیداش کن

برو ببین خط به اسم کیه

ولی این که سر یه پیام مسخره از یه ناشناس به من میگه خفه شو ناراحتم میکنه

خب پیدا کنه

راستش من تو دانشگاه به جز استاد راهنمام و چن تا دانشجوی مطمئن کسی شمارمو نداره.اونام این مدلی نیستن که شمارمو به کسی بدن.میدونن متاهلم اصلا.

من اصلا مانعش نمیشم هر کاری میخواد بکنهگفتم برو هرکاری میخوای بکنبرو پیداش کنبرو ببین خط به اسم کیهو ...

ببین پیام عادی نبوده که ، یه لحظه عصبی شده ، کنترلش از دستش در رفته . کارش اشتباه بوده ولی باور کن خودت هم توی شرایط مشابه ممکن بود همین برخورد رو بکنی برای همون لحظه ، یهو داغ کرده مغزش از کار افتاده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نکنه میخواد امتحانت کنهیا که ازت سرد شده دنبال بهونه اسحواست باشه با گریه چیزی درست نمیشه

نه اهلش نیس این کارا رو کنه

مطمئنم طرف یکی از بیرونه

چون خطشم مشخصه مال یه شهر دیگس

سعی کن ریلکس رفتار کنی هر چی استرسی باشی شوهرت بیشتر شک میکنه

آرومم

فقط حالم خوش نیس

به خدا منم ناراحتم فقط

منم همینو میگمآخه واقعیتش من اصلا نمیدونم این شکایتا چطوریه و واقعا کاری میکنن یا الکیهاز طرفی هم وا ...

سرچ کن مراحل قانونیش هست تو اینترنت ،بگو پیدا کن من منتطرم خودمم میخوام پیداش کنم