2777
2789

الان میذارم براتون از قبل تایپ کردم

ببخشید اگه خوب ننوشتم یا کامل نیست چون خیلی داغونم و همین الانم گریه ام گرفته دوباره

خواستم تا خونه تنهام بنویسم

به خدا من اصلا به جز خودش هیچ کسو نمیخوام تو زندگیم ولی داره باهام بد رفتار میکنه

نمیدونم این آشغال کیه و چی از جون من میخواد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

همسر من سربازه،پنج شنبه ها از ظهر خونه اس تا بامداد شنبه.بعد تمام این مدتو من ور دلشم کامل.بعد بامداد جمعه ما نشسته بودیم رو تخت،حدود ساعت ۳ صبح بود.گوشیامونم رو میز بغل تخت بود و سایلنتم نبود.میخوایم بخوابیم میذاریم رو پرواز.یهو گوشی من شروع کرد زنگ زدن،و شماره غریبه بود.منم خب جواب نمیدم غریبه رو معمولا،چه برسه اون وقت شب.بعد خب عجیب بود گوشی اون ساعت زنگ بخوره.به همسرم گفتم ببین کیه.اونم جواب داد ولی کسی حرف نزد‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش بهم گفت این کیه ینی؟منم گفتم چه بدونم لابد اشتباه گرفته.بعد گفت بذار ببینم شمارشو یه بار دیگه.منم از اون ور تخت بدون این که اصلا نگاه کنم گفتم اوکیه ببین.(رمز گوشیمو میدونه)بعدش رفتم سمتش.بعد تو همون لحظه از اون شماره یه نوتیف اس ام اس اومد،که همسرم بازش کرد،بعد یه پیام طولانی بود که اولش اسم منو صدا کرده بود،بعد گفته بود که من و تو بینمون یه حس عمیقی بوده،مثل هم بودیم و از یه جنس بودیم،میدونم که وقتی من نمیتونم فکرتو از سرم بیرون کنم تو هم حتما داری بهم فکر میکنی و من مطمئنم.اگه هنوز یه ذره تمایل بهم داری این پیامو جواب بده.

کلا خلاصه حرفاش همین بود.

شاتشو نمیذارم چون میترسم تو جای پابلیک بذارمش،ولی به خدا چیز بیشتر یا خاصی نگفته بود ازم.همین بود فقط‌.که نشون میده یارو مزاحمی چیزیه.

به خدا قسم من نمیدونم کیه طرف.بعد من اصلا به کسی حس عمیق نداشتم و به جز همسرم اصلا چشمم کسیو نمیبینه.بعدم مشخصه طرف اشتباه نگرفته چون اسممو آورده بود اولش.از اون ورم همسرم هرچی شمارشو گرفت اصلا برنداشت.بعد برگشته به من میگه معلوم هس تو داری چی کار میکنی اصلا؟

یعنی عملا به من شک داره دیگه😐😐

منم بهش گفتم ینی تو به حرف من که از ۱۹ سالگیم باهاتم اعتماد نداری،به حرف یه آدمی که معلوم نیس کیه اعتماد داری‌؟

بعد جوابمو نداد اصلا.

بیشترم که بهش اصرار کردم در کمال آرامش گفت میشه یه لحظه خفه شی تا یه کاری نکردم که پشیمون شم؟

و خب من واقعا خیلی بهم برخورد.شماها درک نمیکنین هیشکی درک نمیکنه ولی خیلی برام زور داره کسی که براش میمردم بهم شک کنه،و مشخصه من با یارویی که پیام داده رابطه ای ندارم.از متنش مشخصه که طرف فقط یه مزاحمه!

بعدم من بخوام غلطی کنم میام با گوشی ای که تو رمزشو داری میکنم؟؟

و من انقد به هم ریختم که جامم جدا کردم اون شب و اصلا خوابمم نبرد.

بعد من دیشب دیگه طاقت نیاوردم رفتم سراغ همسرم،گفتم ببین هر کاری میخوای من میکنم که تو باورت بشه من کاری نکردم.

گفت باشه قربونت برم،من که به تو شک ندارم،عصبی شدم فقط.بذار پیداش کنم جرش میدم که دیگه ت.خم نکنه سمتت بیاد.

ولی خیلی مصنوعی بود حرف زدنش.

بعد گفتم تو رو خدا کاری نکن که واست بد بشه.

گفت اونش به تو مربوط نمیشه.

اصلا کلافه ام به خدا‌.

حس میکنم از چشمش افتادم به خاطر یه الدنگ مزاحم.

بعدم من مزاحم داشتم زمستون که به همسرم نگفتم و بلاکش کردم،ولی اون تو تلگرام بود،این شمارمم داره

به خدا قسم دروغ نمیگم ولی انگار حرفمو گوش نمیده.

یه آشناس داره اذیتت میکنه بهش پیام بده میدم فتا زیر و بمتو دربیاره آشغال

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

چی شده زیتون واقعا ناراحت شدم واستاین چشه 😬😬

حالم خوب نیس

هیچی نخوردم از صبح انقد داغونم و گریه کردم

یه جوری میکنه انگار من خرابم

حالم خوب نیسهیچی نخوردم از صبح انقد داغونم و گریه کردمیه جوری میکنه انگار من خرابم

بهش بگو بریم فتا ازش شکایت کنیم با همدیگه 

گوه خورده مزاحم زن متاهل شده مرتیکه الدنگ

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

یه آشناس داره اذیتت میکنه بهش پیام بده میدم فتا زیر و بمتو دربیاره آشغال

آشنای این مدلی ندارم آخه

اصلا خیلی داغونم

خیلی خیلی