2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15503 بازدید | 352 پست

یه نفر لایک کنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
حق داره شوهرت برین فتا شکایت کنین

اصلا خیلی عجیبه واکنش اسی یا همسرش 

پلیس پدرشو درمیاره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوب نیسهیچی نخوردم از صبح انقد داغونم و گریه کردمیه جوری میکنه انگار من خرابم

گریه نکن غذا بخور از پا نیفتی

پیگیری کن ببین کی پشت این

ماجراست شاید خود شوهرت باشه

به کسی گفته پیام بده و زنگ بزنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سرسنگین چیه مرد بیچاره حقشه خب فقط باید فردای همون روز باهم میرفتن پلیس

حق داشته ولی خوب باید یکم خودشو ناراحت نشون بده، اعتماد تو رابطه حرفه اولو میزنه، منم موافقم باید برن پیش پلیس

بگو بره پیگیرشه مالک شماره رو پیدا کنه خیالش راحتشه

من که کاری ندارم

بره هرکار میخواد بکنه

اهمیتی نداره برام به خدا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

قطعا کار کسی که حسادت زندگیت رو میکنه

و میدونسته اون تایم کنار همسرت برهمین زنگ زده

حالا به همسرت بگو تا اومدی باهم برید پلیش فتا و پیگیری کنید

عزیزم همسرت بهت شک نکرده فقط عصبی شده باور کن حرفاش عین صداقت بوده مردا خیلی بلد نیستن فیلم بازی کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ازدواج کردیممن اوکیم بره شکایت کنه بره هر کاری میخواد بکنه باهاشولی چرا با من داره اینجوری میکنهاین ...

شما چکار همسرت داری؟؟؟هرکی بود همینجوری بود 

فقط برید زودتر شکایت کنید 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حتی ممکنه یه دختر فامیل باشه که به تو و رابطتون حسودی میکنه

نداریم کسیو که اینجوری باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نکنه میخواد امتحانت کنه

یا که ازت سرد شده دنبال بهونه اس

حواست باشه با گریه چیزی درست نمیشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ازدواج کردیممن اوکیم بره شکایت کنه بره هر کاری میخواد بکنه باهاشولی چرا با من داره اینجوری میکنهاین ...

همین جملت که من اگه میخواستم کاری کنم با این گوشی نمیکردم خودش گواه اینو میده که خودتم اره 

پس نگو دیگه

نه بابا اینجور آدمی نیستش اوناون فقط پیکمی طوره

شایدم همون پسره است که همسرت روش حساس شده بود

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

حق داشته ولی خوب باید یکم خودشو ناراحت نشون بده، اعتماد تو رابطه حرفه اولو میزنه، منم موافقم باید بر ...

بله ولی اول باید اون مزاحم رو پیدا کنن باهم مگه شوخیه زندگی یکی اینجوری خیلی راحت میره رو هوا