2777
2789
عنوان

الان حس بهتری دارم از

130 بازدید | 24 پست

پروفایل و کاربریم

بعد از هزاران عکسی که روزانه گذاشتم و نینی یار عزیز تایید کرد بالاخره پروفایل مورد علاقمو که مدت ها عوض نکنم رو پیدا کردم خدایا شکرت بینظیرهه عالیهه محشرههه

معنی نام کاربریم رو هم اگه براتون جالبه بپرسین ریپلای میزنم توضیح میدم؛) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری پروفایل گذاشتی چرا من نمیتونم بذارم؟من میرم تو تنظیمات میرم رو اون عکسه میزنم که گزینه بیاد عک ...

نمیدونم

یه مداد کنار پروف خالیته میزنی میره تو یه صفحه به علاوه میزنی ارجاعت میده به گالری

انتخاب میکنی و فسیل میشی تا نینی یار تاییدش کنه

معنی

Right place wrong person

مخفف اینه

یعنی مکان درست آدم اشتباه

یا هم برعکس 

Right people wrong place

آدمای درست مکان اشتباه

بستگی به مود اون لحظمون داره که چطور دربارش فکر کنیم

درباره افرادیه که حس میکنن واقعا به جایی تعلق ندارن یا گمشدن و کلافن،یا اشتباه دنیا اومدن یا اضافین

چیه معنیش

Right place wrong person

مخفف اینه

یعنی مکان درست آدم اشتباه

یا هم برعکس 

Right people wrong place

آدمای درست مکان اشتباه

بستگی به مود اون لحظمون داره که چطور دربارش فکر کنیم

درباره افرادیه که حس میکنن واقعا به جایی تعلق ندارن یا گمشدن و کلافن،یا اشتباه دنیا اومدن یا اضافین