2777
2789

سلام دخترا خوبین 

من هیچکی و ندارم ک باش حرف بزنم ، حالم بده ، من الان ۱۸ سالمه

دو سال پیش با یه پسری وارد رابطه شدم که تو محلمون بود ، به سری دختر خالم خونمون بود ، این آقا پسر هم به شارژر دستش داشتم میخواست برام بیاره کسی هم خونه نبود ، اومد خونمون همون اول خونه وایساده بود من از پله ها اومدم پایین این فیلم گرفت ، رو حساب خاطره و یادگاری ... 

و بعد ک از پله اومدم پایین بغلم کرد همین 

الان بعد از دوسال یادم اومده چنین فیلمی بوده 😭😭😭بی حجابم نبودم لباس و اینام درست بود ولی نمیدونم چ مرگم شده چرا استرس دارم اصلا حالم خوب نیست اصلا نمیدونم چرا 

قرص اعصاب ترانکوپین می‌خوردم الان یک ماهه قطع کردم از اون نیست ؟

بچها به نظرتون چیکار کنم 💔😭

اصلا مهمه ؟ من الکی استرس گرفتم؟ بخدا تو دوره بچگی بوده رو حس و حال بچگی 

دخترا اصلا کسایی که ازدواج کردید 

قبلا دوست پسر داشتین دوست پسرتون باعث خراب شدن زندگیتون نشد ؟ یا عکس دو نفره ای چیزی نشون بده ، با اصلا برا همسرتون مهم نیست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف فیلم لخ ت داره هیچ جاش نیستالان دیگه این چیزا مهم نیس.نگران نباش.وسواس نشو

بخدا اصلا آروم و قرار ندارم

هی میگم نکنه پس فردا ازدواج کنم ، بخواد بیاد کرم بریزه ، فیلمع رو روی گوشی همسرم یا کسی بفرسته 

بخدا اصلا آروم و قرار ندارمهی میگم نکنه پس فردا ازدواج کنم ، بخواد بیاد کرم بریزه ، فیلمع رو روی گوش ...

احتمال چنین چیزی یک در صد میلیون هم نیست

بهش فکر نکن

کجای رشت دنبالت بگردم...

چیزی نیست که دختر آروم بگیر...دلیلی نداره استرس داشته باشی

اصلا داغونم 

استرس دارم

دارم چل میشم ... همش فکر میکنم در آینده بخواد اذیتم کنه ، یا اینکه فیلم و نگه داشته باشه برا همسر ایندم بفرسته با اینکه فیلم بدی نبوده 

اصلا از طرف خبر داری ؟ارتباط داری باهاش

طرف عقده ایه‌

چند روز پیش رو حساب استرس و اینام اینستا بهش پیام دادم نوشت شما

گفتم اسمم و نمیتونی بخونی ؟ گفت نمی‌شناسم خدافظ 

خیلی انگار از دماغ فیل افتاده 

احتمال چنین چیزی یک در صد میلیون هم نیستبهش فکر نکن

اصلا پسرای الان 

براشون خیلی مهمه دختر قبلا دوست پسر داشته ؟

آخه الان طبیعیه دیگ همه پسرا باید بدونن دخترا یکی و تو زندگیشون دارن

اصلا داغونم استرس دارمدارم چل میشم ... همش فکر میکنم در آینده بخواد اذیتم کنه ، یا اینکه فیلم و نگه ...

خودتم داری میگی فیلم بدی نبوده...شوهر آیندتم اگه در حدی عاقل باشه متوجه میشه که چیزی پشت اون فیلم نیست...اصلا از کجا میدونی که اون فیلم تا اونموقع پاک نشده باشه؟

مثبت فکر کن عزیزم

_ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور

اصلا پسرای الان براشون خیلی مهمه دختر قبلا دوست پسر داشته ؟آخه الان طبیعیه دیگ همه پسرا باید بدونن د ...

بستگی به پسرش داره. 99 درصد نه

دوستی معمولی نه ولی رابطه ج واسه خیلیا از جمله خودم خط قرمزه.بمیرم هم با دختری که قبلا رابطه داشته ازدواج نمیکنم

کجای رشت دنبالت بگردم...