2777
2789
عنوان

دخترم نه سال و سه ماهشه راجب قد سوال دارم خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 78 پست
دقیقا دختر منم از فرودین که 7 سالش تموم کرد این علایم داره خیار که زیاد دوس نداره ولی گوجه میخوره دخ ...

شآید گرمی بهش دادی خورده

ماست چیزای خنک بهش بده

شربت خاکشیر

❤خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شآید گرمی بهش دادی خوردهماست چیزای خنک بهش بدهشربت خاکشیر

نمیدونم که دختر من هرچیزی نمی خوره چیزای ترش که اصلا نمی خوره  

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
نمیدونم که دختر من هرچیزی نمی خوره چیزای ترش که اصلا نمی خوره

بهش فشار نیار

اما سعی خنکی بهش بدی 

گرمی نده مث ارده شیره کره بادوم زمینی

اینا زود بلوغ می کنه و همچنین ابغوره

❤خدایا شکرت

بهش فشار نیاراما سعی خنکی بهش بدی گرمی نده مث ارده شیره کره بادوم زمینیاینا زود بلوغ می کنه و همچنین ...

باشه عزیزم سردی مثل چی؟؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
نه آمپول نمیزنمخودم پرستاریتو خونه بادکش ساق پا و کمر هم براش انجام میدم

با اینکه پرستاری اما سخت گیری 

نمی‌دونم چقدر وسواس داری 

در حالی که خودت هم خوب میدونی ۸۰درصد ژنتیک هست و ربطی به چیز دیگه نداره 

پدر و مادر من قد بلندن خواهرم قد بلند در سن ۱۳سالگی پری شدم اما در قد و قامت نه به خونواده پدری نه مادری نه پدر و مادر کشیدم جزو قد نسبتا کوتاه هام ۱۶۸

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

قدش ک خوبه دختر من ۹سال و نیمشه۱۳۵ قدشهوزنشم ۲۹🤕

خوبه دیگه نرماله .همه ک مث هم نیستن .برا منم همین حدوده قدش کمی بلندتر .خداروشکر بین همکلاسیاش خوبه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

با اینکه پرستاری اما سخت گیری نمی‌دونم چقدر وسواس داری در حالی که خودت هم خوب میدونی ۸۰درصد ژنتیک هس ...

اره متاسفانه اخلاق بدی دارم

اما همه عاشق کارهام هستن

چون انقد پیگیر میشم پشتکار دارم

خودم اذیت میشم اما در نهایت نتیجه رضایت بخش بوده اکثرا

❤خدایا شکرت