2777
2789
عنوان

دخترم نه سال و سه ماهشه راجب قد سوال دارم خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 78 پست
ممنون عزیزماینم امتحان می کنمشوهرم از دستم دیونه شده میگه نترس بلند میشه ول کن این بنده خدارو گیر د ...

میدونی منو چی نگران میکنه اینکه دخترم توی بازه ۳تا۴سالگیش وحشتنااااااک بدغذا بود هیچی نمیخورد من اصلا نمیدونم با چی زنده بود،توقف رشد داشت تاحدودی تااین حد من اذیت شدم بخاطرش ...واسه همین همش میگم نکنه بخاطر اونسال رشدش خوب نشه 

الانم من غذا خیلی ب سازش میرقصم هرچی م میدونم میخوره رو ب بهترین شکل درستش میکنم ک بخوره ..

دکتر غدد بهم گفت قد در دو سالگی در دختران میشه نصف قد در بزرگسالی 

در پسران هم قد در ۲۷ماهگی میشه نصف بزرگسالی 

دختر من در دوسالگی ۹۰بود ...ب دکتر گفتم دکتر حالا انقدر بلندم نخواستم ولی همون قد خودمم بشه راضیام😅😅😅

دیگه چه علائم از بلوغ داره؟دختر من ۸ سالشه موهاش زود چرب میشه و بوی عرقش عوض شده اینارو هم داره دختر ...

نه هیچ علائم دگ نداره

فقط سینه اونم در حد جوانه زدن

دختر من از زناشویی اینا هیچی متوجه نیست از سوالاتش میفهمم

نمیزارم دوستایی داشته باشه که اونا هم بدونن همه اطرافیانش ازش کوچیک هستن

❤خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برا ما هم این حجم از رسیدگی و ببر بیار آسون نیست بخاطر آینده خودشون می کنیمدختر من میفهمه و ازم ...

طفلی ها خودشونم ذهنشون درگیر میشه 

دختر من شیر بادام دوست نداره بعد چند روز پیش میگفت مامان اگه تو حس میکنی ک واقعا موثره خب چاره نیست میخورم ...دلم سوخت ب خودم گفتم وای چقدر ذهنشو درگیر کردم

دیگه چه علائم از بلوغ داره؟دختر من ۸ سالشه موهاش زود چرب میشه و بوی عرقش عوض شده اینارو هم داره دختر ...

این چرب شدن مو و بوی عرق رو دخترم دقیق ۸ سالگی داشت

انقد خیار گوجه دادم خورد علائم بلوغ رفت

الانم میدم میخوره

الان زغال اخته گذاشتم جلوش میخوره 

شنیدم نمک الو چیزای ترش بلند می کنه تو اطرافیان هم دیدم

ذائقه شور

ذائقه شیرین کوتاه می کنه

❤خدایا شکرت

طفلی ها خودشونم ذهنشون درگیر میشه دختر من شیر بادام دوست نداره بعد چند روز پیش میگفت مامان اگه تو حس ...

وای خدا😂

اذیتش نکن

شیربادومم با عسل بده بخوره شیرین کن

دختر من خالی نمیخوره

❤خدایا شکرت

فک نکنمدختر کوچیکه من دو سالشه قدش ۹۸ 😐

والا من چندین نفرو چک کردم تاحدودی درست بود کمو بیش ...حالا با ۳/۴سانت اختلاف 

ولی خب من خودمم باورش نکردم ...باید دید بدن خودشون چجوری پیش میره 

دختر من استخر خیلی دوست داره ولی متاسفانه من خووم از استخر بدم میاد ...همش میگه بیا باهم بریم ولی خب نمیتونم همراهیش کنم .

ازونطرف مادرم اینا شهرستانن اونجا ک میریم بااونا میره استخر.

میخاستم ببینم اگه واقعا تاثیر داره پا روی دل خودم بزلرم منم ببرمش

این چرب شدن مو و بوی عرق رو دخترم دقیق ۸ سالگی داشتانقد خیار گوجه دادم خورد علائم بلوغ رفتالانم میدم ...

یاعلی اگه این راست باشه پس دختر من امیدی بهش هست 

چون کلا ترشیجات و آلوچه و لواشک خونگی و عششق خیار گوجه و سالاد داره🤣🤣🤣🤣🤣

والا من چندین نفرو چک کردم تاحدودی درست بود کمو بیش ...حالا با ۳/۴سانت اختلاف ولی خب من خودمم باورش ...

اره عزیزم خیلی خیلی موثره

حتما ببرش

پای دختر خواهرشم پرانتزی بود با استخر رفع شد

خوده نواقص پا که شاید ما متوجه نشیم عامل کوتاهی قد هست و با استخر رفع میشه

❤خدایا شکرت

وای خدا😂اذیتش نکنشیربادومم با عسل بده بخوره شیرین کندختر من خالی نمیخوره

باورت میشه تا همین امسال لب ب عسل نزده بود بدش میاد 

دو ماه پیش خونه مادرم اینا بااصرار مادرم ی کوچولو امتحان کرد گفت ای بدک نیست ...الان گاهی گداری عسل اونم ی قاشق چایخوری میزنه توی چاییش میخوره،

میگه هنوز نمیتونم توی شیر و اینا بخورم 

یاعلی اگه این راست باشه پس دختر من امیدی بهش هست چون کلا ترشیجات و آلوچه و لواشک خونگی و عششق خیار گ ...

اره عالیه

بلوغ رو به تاخیر میندازه

من خودم به چشم دیدم

❤خدایا شکرت

اره عزیزم خیلی خیلی موثرهحتما ببرشپای دختر خواهرشم پرانتزی بود با استخر رفع شدخوده نواقص پا که شاید ...

مدرسه دخترم امسال گفت کف پاش مشکوکه ب صافی ...منم پیگیری نکردم نکنه اذیتش کنه ؟ یا شدید بشه?

نگران اینم شدم الان گعتی 

اگه انقدر استخر خوبه ک منم ببرمش همون دو روز در هفته خوبه ؟

مدرسه دخترم امسال گفت کف پاش مشکوکه ب صافی ...منم پیگیری نکردم نکنه اذیتش کنه ؟ یا شدید بشه?نگران ای ...

فعلا با هفته ای یه بار شروع کن

کف پای صاف به مرور تشدید میشه و پا ضرب دری میشه ما داریم تو فامیل 

ورزش های مخصوص داره و تو یکسال رفع میشه

دیدی حوصله ات نمیکشه خم بشی یه چی از رو زمین برداری با پات برمیداری یکیش اون ورزشه

یه کش مو بزار زمین بگو عی با پاش برداره دوباره بندازه زمین و دوباره ۱۵ بار هر دو پا

یکیشم کش مو بنداز دور شصت پاهاش هی کش رو با شصت پا باز و بسته کنه

و یکم بشین زمین کف هر دو پاش رو بهم بچسبونه و زانوش رو از پهلو بچسبونه زمین ۱۵ بار

❤خدایا شکرت

این چرب شدن مو و بوی عرق رو دخترم دقیق ۸ سالگی داشتانقد خیار گوجه دادم خورد علائم بلوغ رفتالانم میدم ...

دقیقا دختر منم از فرودین که 7 سالش تموم کرد این علایم داره خیار که زیاد دوس نداره ولی گوجه میخوره 

دختر منم از زناشویی چیزی نمی دونه خیلی تو عالم بچگیه نمی دونم چرا علایمش زود شروع شده

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤