2777
2789
عنوان

دخترم نه سال و سه ماهشه راجب قد سوال دارم خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۷سالشه قدش ۱۲۳....وزنش ۲۲

من خودم ۱۶۷

همسرم ۱۸۰

کلا دو طرف قد ها بلندن امیدوارم دختر منم بلند بشه 

طناب میزنه بارفیکس حرکات کششی 

خواب ساعت ۱۱ زودار نمیخوابه چون خیلی پر انرژیه زورم نمیرسه زودتر بخوابه 

میوه ها و تغذیه غذایی و همه چیزم عالیه 

ولی من نگرانشم همش میترسم قدش کوتاه بمونه از بس ک الان همش همه جا میگن قد ،قد ....استرس میگیرم

دختر منم ۷سالشه قدش ۱۲۳....وزنش ۲۲من خودم ۱۶۷همسرم ۱۸۰کلا دو طرف قد ها بلندن امیدوارم دختر منم بلند ...

اره والا

منم با اینکه رعایت می کنم نگرانم

شما هنوز وقت داری

دختر من چون به بلوغ نزدیک شده نگرانم 

❤خدایا شکرت

قدش ماشالله چقدر بلنده من خواهرم دو هفته دیگه ۹ سالش میشه ولی قدش ۱۲۹ وزنش هم ۳۰

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دختر منم تولدش ۱۳۰ بودتو این سه ماه بهار یهو رشد کرد

تو ۳ ماه ۱۲ سانت رشد کرده؟😐😐😐چه زیاد

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دیگه چه علائم از بلوغ داره؟

دختر من ۸ سالشه موهاش زود چرب میشه و بوی عرقش عوض شده اینارو هم داره دخترتون؟

رشد سینه نداره لاغره قدش ۱۲۹ وزن ۳۰ منم نگران پریود و همینطور قد کشیدنشم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤