2777
2789
دوست عزیز نماز اول وقت بخون با خدا معامله کن اگه نمازت اول وقت باشه گره مشکلاتت به موقع باز میشه تضم ...

چند روزیه نمازامو کنار گذاشتم چون به شدت خسته میشدم و برای هر نماز ۴_۵ بار وضو میگرفتم ( زنداداشم تو خونشون دیده بود نماز میخونم 🥴🤣 ) ینی تا وضو میگیم گ... میدم ، حتی از زیادی وضو ها پوستم خراب میشد ؛ تو نماز هی خوابم میگرفت مخصوصاً مخصوصاً حین نماز عصر ( آیه ی قرآنه : از نماز وسطی [ به عقیده ی اکثر علما یعنی نماز عصر ] و نمازهای خود مواظبت کنید ] 

بعد صفر میخوام چله های بازلی انجام بدم برای پاکسازی بعدس حرز ایتفاده کنم و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گیرنده ی ( خریدار و مشتری ) جادو ، شهر ما جادوگر نداره همه دعانویس قرآنین ، اینا اصالتاً تهرانین ...

سوره تکویر ۷ مرتبه!من یه علامتی رو کف دست از اینستا یاد گرفتم شبا با خودکار میکشم و فهمیدم چه خبره .

سوره تکویر ۷ مرتبه!من یه علامتی رو کف دست از اینستا یاد گرفتم شبا با خودکار میکشم و فهمیدم چه خبره .

ببخشید جواب کلمنتمو دادین دیدم تاپیک ترکیده فکر کردم تاپیک خودمهمیگید چه روشی

دعانویس خوب پیدا کن

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

منم 41 سالمه مجردم دنبال هر کاریم رفتم جور نشد بزور با هزار زحمت یه مغازه زدم با کمترین سرمایه ،انقد عذاب کشیدم تازه بعد یکسال یکم به درامد رسیدم فقط خرج خونه ازش درمیاد به این خرافاتم عقیده ندارم