2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا این ساعت جفتارو میخونی!مخفیانه نقشه میکشه !میشناسیش !

اتفاقی پیدا کردم‌ پیارسال از گوکل 

مثلا یکی از معانی ۵:۵ اینه : دشمن داره مخفیانه برات نقشه میکشه 

ساعت جفت و ساعت معکوس ( ساعت آینه ) 

بله زنداداشم و خواهرش ( دستشون قطعی ۳ سال پیش رو شد " اونا نمیدونن من فهمیدم فکر میکنن نمیدونم ) 

عزیزم من ۳۶ سالمه هزاران چله برداشتم برای ازدواجم جور نشده

پیش یک سید دعانویس زنگ زدم گفت دعا روت بوده باطل شده حدود ۲ سال پیش ولی فایده نکرد 

راستش من اگر جواب میگرفتم شمارش رو به شما میدادم ولی اثری نداره شمام زنگ بزنی فقط باعث امید واهی میشه😪 چندین میلیون هم پول دادم

.
والا منم نه ازدواج قسمتم میشه کارم هم چند هفته ای میشه بیکار شدم دارم روانی میشم

برای من یه ۱۰ سالی میشه بختمو بستن ( که ۳ سال پیش دستشون‌ رو شد ) ،،، ۲ سالیم میسه که رزقمو بستن { از اونموقع پول دستم نمیاد بیادم زود میره ) از اون شبی که زنداداشم فهمید آزمون های استخدامی شرکت کردم ، شب آزمون سایه های سیاه میدیدم ، خواهرم ۲ تا سیم کارت داره یکیشو کم استفاده مبکنه چند روز بعد آزمون گفت فلان شب چنتا مزاحم تلفنی داشته که نمیزاشتن بخوابم ساعت ۱۲ شب و ۲ شب و ۴ صب گفتم عاطفه به جان خودم ابنا فکر میکنن این سیم کارتت دست منه فکر میکردن منم مبخواستن نزارن بخوابم تا امتحانو خراب کنم 

جادوگرن؟

نه گیرنده ی ( خریدار و مشتری ) جادو  ، شهر ما جادوگر نداره همه دعانویس قرآنین ، اینا اصالتاً تهرانین از اونجا جادوگر صُ.بّی ی.هودی پیدا کردن ( تو خواب دیدم بعد ابنکه ۷ مرتبه ی سوره ی تکویر خوندم جهت پیدا سدن جادو در خانه و محل کار ، چیزی پیدا نسد ولی صبحش خواب دیدم : تاپیکشم زدم در اکانت سایوجان : دهشتم خواب جادوهامو میدیدم

شت چقدر بدجنس زیاد شده خب حرز بگیر

بالاخره تونستم حرز بخرم ( اینا چون رزقمو بسته بودن پولم بهرچیزای الکی میرفت نمیتونستم حرز بخرم تودسفرم به قم خریدم " فکر کنم زیارت یک امام معصوم ع ، یا حضرت معصومه س که مثل زیارت حضرت فاطمه س " باطلسحره : چون پاکیازی یا باطل میکنه تونستم حرز بخرم ( بعد ماه صفر دوباره میخوام چله های باطلی انجام بدم و بعد حرز رو استفاده کنم