اولاً : من تا قبل سال ۱۴۰۰ نمیدونستم بختم بستس فکر میکردم خودم انتخاب نمیشم تا اینکه اردیبهشت ۱۴۰۰ به پیشنهاد خواهرم رفتیم پیش یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی تاس انداخت گفت بختتو یه زن بسته گیرندگان جادو هم ۲ تا زنن ولی نمیتونم اسماشون رو بگم موکلم اجازه نمیده ، ولی شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی قطعی برام رو شد من قبلش ۲ تا کاربری داشتم تو نی نی سایت ( یئون و یالانان ) و با نی نی سایت آشنا بودم تو نی نی سایت و گوگل راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم بعد کاربری سایوجان رو آذر ۱۴۰۰ ایجاد کردم @سایوجان ؛ بعدش گبی ( تعلیق دائم شده ) ؛ بعدس @دلاراممحسین ؛ @آلتادین ؛ @تکمیلاطلاعاتکاربری ؛ @برامبیاسبوحشی رو ایجاد کردم
دوماً : هیچکدام از کارهات رو در روز نحس انجام نده ( یا شروع نکن ) به جز کارهای روزمره
روز های نحس ایناس : ۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ یا ۵ روزه ) .
۲ : روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛؛؛ ۳ روزی که حتی بدتر از ایام قمر در عقرب است )
۳ : روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن
۴ : روز شنبه ( روز نحس اکبر ) : از شب شنبه تا عصر شنبه یام از ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه [[ البته شنبه به شدت نحوست ایام ۱ و ۲ و ۳ نیست ولی خب اگر یک کاری در روز شنبه انجام بشه یا شروعش از شنبه باشه : اون کار ابتر و ناقص و بی نتیجه و بی فرجام می مونه .