2777
2789
عنوان

سمی ترین کار توی دوران بچگی تون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
هیچی... با اون سیبیل های ک... ی با رژ لب قرمزه پررررر ررررنگ میومدم جلو جمعیت مثله اسکلاجوجه هامو می ...

بعدشم من بچه بودم خواهر دار نمیشدم مشهد میرفتیم میگفتم امام رضا اگه به من خواهر ندی بهت زنگ میزنم

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ سالم بود فقط اصلا از هیچی سر درنمی اوردم

با پسر داییم خیلی دوست بودم و با هم بازی میکردیم و تو مسافرتا همیشه پیش هم بودیم😃

منم همش میگفتم من میخوام با فرهاد( اسمش) ازدواج کنم 😚🥴

جلو خانواده و همه فامیل، اونا هم میخندیدن و...اینا

الان که یادم میفته میخوام آب بشم😵‍💫

خدا خدا میکنم یادشون رفته باشه😭

الان دیگه رابطه مون اونجوری نیست خیلی وقته

ولی هربار میبینمش از ترس اینکه نکنه فکر کنه من هنوز تو خیال بچگی ام اصلا نگاش نمیکنم😑

یه بار تو مهمونی هی میپرسید آوا یادته بچه بودیم چی میگفتی؟😊

منم همش انکار کردم گفتم نه همچین چیزی یادم نمیاد😬

اون هی باز تر میپرسید🤣

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

من یه روسری زرد داشتم مینداختم رو صورتم فک میکردم الان امام شدم

و اینکه با صدای ماشین لباسشویی رژه میرفتم

دستمو گاز میگرفتم میرفتم نشون بابابزرگم میدادم میگفتم ببین خواهرم چیکار کرده گازم گرفته😂😂

یبارم با دمپایی رفتم مدرسه😐😐😐

کلا خیلی زیاده

...

حالا منو بگو یه جوجه داشتم داشت میمرد رفتم قیچی گرفتم جراحیش کردم همون لحظه مرد ،،،اونکه میمرد نمیدونم چرا به فکرم نمی‌رسید خودم شاید مریض بشم قشنگ گردن جوجه مو قیچی کردم بعد با نخ بخیه زدم 

من خودم فکر میکردم تو خیابون راه میرم همه پسرا عاشقم میشن خودمم میگرفتم همچین😁 

بعد همیشه فکر میکردم یه دکتر پولدار خوشتیپ یا همون شاهزاده سوار بر اسب اینا میاد منو میگیره 

خیلی زیادهههههه.....مثلا یبار 7 8 سالم بود یه دختره ای مسخرم کرد تو مدرسه اسمش رو بلد بودم به خونه که رسیدم گرفتم اسمشو نوشتم رو کاغذ بعدش اتیشش زدم فکر میکردم اینجوری خدا لعنتش میکنه و براش مشکل های بدی پیش میاد/////البته باید اینو بگم که طرف الان م/رده

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟