2777
2789
عنوان

خواب دیدم کراشم بهم پیام داده🥲

51 بازدید | 7 پست

من اصن بهش فکر نکردم 

قبلا بهش بااکانت فیک پیام دادم و خواستم حسمو بهش بگم ولی قبلش گفتم مطمئن بشم کسی و دوست نداره ولی متاسفانه قبل اینکه اعتراف کنم 

از زیر زبونش کشیدم بیرون ک اون خودشم یه دخترو چند ساله دوست داره🙃🙃

منم خدافظی کردم و راهمو کشیدم و رفتم... 💔

این پروسه اکانت فیک و چتمون یکماه ادامه داشت و گفت نمیشناسمت 

ولی میتونیم دوست صمیمی باشیم

دیگه بعدش که فهمیدم یکیو دوست داره کلا ازش دل کندم.. تا اینکه خواب دیدم بهم‌پیام داده و گفته بود من‌نمیخواستم ازهم خداحافظی کنیم هنوزم دارم بهت فکر میکنم

ک کی هستی که انقدر منو دوست داری و من دوست داشتم باهم حرف بزنیم و دوستای صمیمی هم باشیم چرا رفتی و پشت سرتو نگاه نکردی 

الان به دلم افتاده دوباره باهمون اکانت بهش پیام بدم🥺🥺🥺

من هروقت یکی بهم فکر میکنه و تو فکرمه خوابشو میبینم و مطمئنم اونم به اون دختری ک پشت این اکانت بوده فکر کرده و هنوزم براش سواله ک اون کی بوده💔💔

فکرم نکنی تو ناخودآگاه خست من خودم چن ساله جدا شدم ازدواج کردم بازم گاهی خوابشو میبینم

اخه من خوابامو میفهمم ک طرف داره فکر میکنه

مثلا عمه‌مو چند سال بود ندیده بودم برامم مهم نبود

ولی همش خوابشو میدیدم

تااینکه بعدش دیدمش دیگ حتی خوابشم ندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.