دیروز یه جای تاریخی بودم یه دختره رفت با یه کره ای عکس بگیره محل بهشنداد دختره از خجالت سرخ شد توروخدا ول کنید این مغزجلبکی ها رو من تو مجازی باهاشون حرف زدم اندازه بچه نمیفهمن هیچی بارشون نیست خیییلی خنگن از هوش ایرانی ها تعجب میکنن ما اعجوبه نیستیم مشکل اینه شما ها زیادی خنگید بشدت خسیس بشدت غذا ندیده و گرسنه مدام پست درباره غذا میذارن هورت میکشن و غذا میخورن یه کشور دارن تهران و کرج رو بهم بچسبونی همینقدر بیشتر نمیشه بابا بیای بودجه کل ایران رو خرج یک استان هم اندازه کره کنی بهتر میشه کره ای بد بو خنگ مغز فندقی
تو چت کردی خوب چجوری بودن والا پسراشون از ما دخترا بیشتر ارایش میکنن
لطفا قبل از توهین کردن به علایق دیگران یذره تحقیق کن......اون ایدول های پسر کمپانی شون مجبورشون میکنه که میکاپ کنن وگرنه اونا اصلا دوست ندارن ارایش کردن و
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم از کره ایی ها واین یبکای مزخرف گروه های موسیقیشون خوشم نمیاد تعجبم از یه مشت نوجوون احمقه که دنب ...
ماهم از تو بدمون میاد...دوست نداری توهین نکن کسی نظر تو به یه ورشم نیست
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
@niniyar من این خانم رو نمیشناسم و اصلا طرف صحبتم باایشون نبود وداشتم بااستارتر صحبت میکردم به چه ح ...
داشتی به علایق بقیه توهین میکردی تازه تو مگه کی هستی که نباید بهت اهانت کنم؟
@niniyar من این خانم رو نمیشناسم و اصلا طرف صحبتم باایشون نبود وداشتم بااستارتر صحبت میکردم به چه ح ...
تازه گفتی نوجوان های احمق بیشعور