2777
2789
عنوان

چرا کره ای ها انقد محبوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 66 پست
نه خیلی ممنونم که گفتی ولی دلم میسوزه چرا ایرانی باید انقد خودباخته باشن

کلا عجیبیم

یکبار به دوستم گفتم اعععع فلان یوتیوبر جواب پیاممو داده ذوق کردم 

با کلی ذوق گفت اسمش چیه فلان

وقتی فهمید ایرانیه گفت اووو فکر کردم کره ایه اینقدر ذوق کردی😐و کلا زد تو ذوقم

گفتم چه عیبی داره ایرانیه دنبالش میکنم حتما باید کره ای یاشه تا ذوق کنم؟

اینو منی میگم که خودم از کاربریم معلومه طرفدار موسیقی و سریالاشونم

ولی شورشو درنمیارم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس می‌کنی باهاشون حرف میزنی یه جورین انگار بچه ن

دختراشون تا قبل سی اصلا یالغ نیستن به شدت لوسن بعد سی خوب میشن

و کلا بین کره ایایی که تو فضای مجازین اکثرا دنبال سواستفاده ان

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کلا عجیبیمیکبار به دوستم گفتم اعععع فلان یوتیوبر جواب پیاممو داده ذوق کردم با کلی ذوق گفت اسمش چیه ف ...

آره عزیزم فهمیدم امیدوارم مثبت و سازنده باشه خوبه که عاقل و متعادل باشی💚

با یه کره ای چت کن انگار داری با بچه حرف میزنی

تو چت کردی خوب چجوری بودن والا پسراشون از ما دخترا بیشتر ارایش میکنن 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

آره عزیزم فهمیدم امیدوارم مثبت و سازنده باشه خوبه که عاقل و متعادل باشی💚

فدات بشم دقیقا منظورم همینه💕

تو چت کردی خوب چجوری بودن والا پسراشون از ما دخترا بیشتر ارایش میکنن

جالبه که این مورد فقط تو سلبریتی هاشونه و مشکلی ندارن

یکبار یک بسکتبالیست کره ای بخاطر اسم از کرم پودر اینقدر بهش توهین کردن و هیت دادن اومد معذرت خواهی کرد

هموناهم واسه خودشون یک اعتدالی دارن

بعد ملت ما الگو میگیرن:/

بالاخره از ما بالا ترن اقتصاد و پیشرفتشون و.. قابل مقایسه نی با ایران کلا .حالا چون عکس دوست نداشته کشورشونو نمیشه برد زیر سوال 

بعدم چرا باید یهو بخوایم بریم با یه غریبه عکس بگیریم 😬 خودتو بزار جاش قبول میکنی ؟ من ب شخصه نه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم اصلا از این آهنگ های کره ای خوشم نمیاد حالم ازشون بهم میخوره ولی متاسفانه نسل جدید نمیدونم چی ...

چشونه مگهههههه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

طرف سلبریتی نبوده که بره باهاش عکس بگیره مثلا تو خیابون چرا باید برم با یکی عکس بگیرم نشناخته

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه اخلاقشون که خیلی بده اینه که به شدت ظاهر پسندن حتی تو فیلماشونم این اخلاقشون رو نشون میدن و خیلیا که به ۱۸ سالگی میرسن هزار تا عمل زیبایی انجام میدن البته این اخلاق رو ما ایرانی ها و خیلی از کشورهای آسیایی داریم ولی نه به شدت کره ای ها

عزیزم نگاه کن اون ایدول های پسر کمپانی شون مجبورشون میکنه که میکاپ کنن وگرنه خودشون دوست ندارن ارایش کنن

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟