2777
2789
عنوان

نتایج کنکوری ها کی میاد زنگ به فامیل بزنیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 88 پست

عه سلام خوبی؟

من یادمه تو رو

منم فقط منتظر بودم نتایج کنگور بیاد برم همه ی کنایه های فامیل رو بدم ولی بعد که نتایج اومد دیدم اینا قبل تز اینکه من حرفی بزنم از حسادت پاره شدن😂

ما بعد از قبولیم نصف فامیل باهامون قطع ارتباط کردن😁🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط خاله و یکی از زندایی هام پیگیری دارن بقیه هیچیواقعا از هردو متنفر شدم امسال بس که وقیح هستن

ااگه بدونی چه کسایی که به ما زنگ نزدن😂😂😂😂همه همکارای مامان بابام و کل شهرستان پدری

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

دقیقاااااااا ببین یه فامیلایی بعد نتایج پیدا شدن خدا شاهده نمیدونستم وجود دارن .معلم دبستان بابام هم ...

بقران قسم 

دختر عمه ام خودش دخترش یسال از من بزرگتر بود و کنکوری 

زنگ زد تمام درصدای من رو پرسید منم گفتم بهش 

بعد گفتم دخترت چیکار کرد گفت عزیزم ازش نمیپرسیم روحیه اش خراب میشه 

با عرض معذرت برینم به سرتاپای روحیه دخترش 😈

دقیقا مگه اونا به فکر بودن؟😂 منم مثل خودشون تازه من نپرسمم مامان بابام قطعا میپرسن

پس بهتر نیست به همون مامان بابا گوشزد کنین و یادآور حال بدون بشبن؟

واقعا به رفتارایی از یه عده میبینم نمیتونم باور کنم که خودشون سختی راه و چشیدن و بازم دست از یه سری کارا برنمیدارن 

من هنوزم روزایی که کنکور هست استرس بقیه حالمو بد می‌کنه و اون روزو کلا از دست میدم 

نکنین این کارو این چرخه معیوب اذیت همدیگه رو به جا قطع کنین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عه سلام خوبی؟من یادمه تو رومنم فقط منتظر بودم نتایج کنگور بیاد برم همه ی کنایه های فامیل رو بدم ولی ...

من فرض کن فقط رتبم اومده بود 

بعد اخلاق خیلیا عوض شد بعد زد قبول شدم دانشگاه رفتم 

عمم گفت بابا تو نمیدونی که . زن عموت رتبتو فهمید رنگش پرید بعد داشت خودشو میکشت تا ثابت کنه 1900 ریاضی خیلی رتبه ی خرابیه 

بابا به تو چهه اخه انگل 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

عه سلام خوبی؟من یادمه تو رومنم فقط منتظر بودم نتایج کنگور بیاد برم همه ی کنایه های فامیل رو بدم ولی ...

واییییی اینا دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه فامیل ما خوشحال شدن همه 

حالا برای حفظ ظاهر بود یا چی نمیدونم

همونایی که موقع کنکور من زنگ میزدن الان تو مهمونی ها یا نمیان یا یه جور گم و گور میکنن خودشونو ازشون سوال نپرسم😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خوب پس....ظاهراً تو قرنطینه بودی که آنقدر در جریان بودن

همه شهرستان فهمیدن همه 

گوشی بابام یه لحظه زنگش خاموش نمیشد