2777
2789

دو سه ماه دبگه خونمون قراره عوض کنیم و جایی ک خونه گیرمون اومده خیلی دوره از دانشگاه

ماشینم ندارم و اسنپ هم هزینش خیلیه و منم کل روز دانشگاهم و هشت صبح کلاس دارم گاهی و یا تا هشت شب کلاسم و اون ساعت دیگه اتوبوس  دانشگاه فقط تا ی مسیری میبرع و دیگه اتوبوس شهری اون ساعت کار نمیکنن. مامانم میگه اگر خیلی رفت امد سخت بشه برو خوابگاه چون منکع فقط برای خواب و شام انگار خونم و بقیه روز دانشگام

بنظرتون بهم خوابگاه میذن؟ و اینکه چیکار کنم بهم خوابگاه بدن؟؟ 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

فک نکنم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموما زیر ۸۰ کیلومتر خوابگاه نمیدن

اگه هم بدن برای شهر های اطراف یعنی مثلا ۳۰ ۴۰ کیلومتری فاصله باشه حداقل

تازه به اونا هم هیچ قطعیتی نیست

اگه تخت خالی باشه شاید بدن

اونم عموما ترم زوج میدن نه فرد

بازم بستگی به دانشگاه ات داره

ن نمیدم چون خونه همه که بغل دانشگاه نیست

مامان بزرگم ی خونه تو روستا دارن نامه ای چیزی نمیسه ببریم ک مثلا خونمون اونجا بابد خوابگاه بمونم؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بله عزیزم میشه باهاشون باید صحبت کنی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

عموما زیر ۸۰ کیلومتر خوابگاه نمیدناگه هم بدن برای شهر های اطراف یعنی مثلا ۳۰ ۴۰ کیلومتری فاصله باشه ...

اوو چ سخت متاسفانه روستامونم اونقدر دور نیس بگیم مثلا۸۰تا فاصلس

مامان بزرگم ی خونه تو روستا دارن نامه ای چیزی نمیسه ببریم ک مثلا خونمون اونجا بابد خوابگاه بمونم؟

ن مدرسه که نیست قولنامه ببری 

الان خیلیا تو دانشگاه که با مترو میان ۲ ساعت حتی بیشتر تو راهن 

بله عزیزم میشه باهاشون باید صحبت کنی

ینی تو شهرم باشه میدن؟؟ 

مامان بزرگم ی خونه تو روستا دارن مثلا میسه ی نامه ای چیزی بدیم ک مثلا اونجا زندگی میکنیم خوابگاه بذن؟

بعد برا ترم بهمن خوابگاه میدن؟

ینی تو شهرم باشه میدن؟؟ مامان بزرگم ی خونه تو روستا دارن مثلا میسه ی نامه ای چیزی بدیم ک مثلا اونجا ...

اره میشه منم ی همچین کاری کردم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ن مدرسه که نیست قولنامه ببری الان خیلیا تو دانشگاه که با مترو میان ۲ ساعت حتی بیشتر تو راهن

ای بابا 🥲

اره میشه منم ی همچین کاری کردم

خداکنه اگر لازم داشتم بهم بدن واقن سختم میشه رفت امد🥲