2777
2789
عنوان

نتایج کنکوری ها کی میاد زنگ به فامیل بزنیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 88 پست
چیزی که عوض داره گله نداره😂

نمی‌دونم حالا حتما شما رتبت خوب بوده باعث افتخارت بوده حال میکردی اگه کسی هم بپرسه 

ولی خیلیایی که خراب کردن واقعا داغون میشن از استرس و خجالت 

منم رتبم بد نبود ولی چون اون چیزی که میخاستم نبود دلم نمیخاست کسی بپرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم حالا حتما شما رتبت خوب بوده باعث افتخارت بوده حال میکردی اگه کسی هم بپرسه ولی خیلیایی که خر ...

منم رتبه م خوب بود ولی اون چیزی که دلم میخواست نبود 

به هر حال اونا که نمیدونستن رتبه من خوبه یا نه 

ما هم نمیدونیم 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

آره پارسال سقف تراز به شدت افت کرده بودبا توجه به درصد هام انتظار تراز بالاتر داشتم حتی مشاورم ترازم ...

خب کلا اینکه ظرفیت پزشکی هم رفته بالا تاثیر گذاره بالاخره 

سالی که من کنکور دادم ظرفیت هنوز بالا نرفته بود 

الان با همون رتبه تازه بدتر هم پزشکی میارن 

خب کلا اینکه ظرفیت پزشکی هم رفته بالا تاثیر گذاره بالاخره سالی که من کنکور دادم ظرفیت هنوز بالا نرفت ...

بله سخت شدن کنکور و نهایی شدن دروس و خیلی چیزای دیگه هم هست

اگه بعد از این حرفا هدف اینه که بگید قبولی راحت تر شده باید بگم هرکس از ش ایط الان کنکور خبر داشته باشه و یه کم انصاف هم باشه کنارش اینو نمیگه 

شما اون زمان با مقوله ای به نام تراز سیو اصلا مواجه نبودین

بله سخت شدن کنکور و نهایی شدن دروس و خیلی چیزای دیگه هم هستاگه بعد از این حرفا هدف اینه که بگید قبول ...

درسته سخت‌تر شده 

ولی برای همه سخته

چ برای رتبه یک و چ برای رتبه 100000سوال و شرایط یکیه

اینکه سخت شده  شرایط تاثیری تو سخت قبول شدن نداره‌ 

چیزی که تاثیر داره ظرفیته که زیاد شده 

درسته سخت‌تر شده ولی برای همه سختهچ برای رتبه یک و چ برای رتبه 100000سوال و شرایط یکیهاینکه سخت شده ...

باشه حالا که ظرفیت زیاد شده شما هم کسی جلوتو نگرفته یخ بار دیگه کنکور بده

اگه ظرفیت زیاد شده پا به پای اون متقاضی هم زیاد شده

بهد میگم نمیدونی تراز سیوی چیه بگو نه

تراز سیوی ها اصلا کنگور نمیدن که سوالات سخت باشه براشون هر سال سقف تراز میاد پایین از تراز ستل قبل استفاده میکنه جای بهتر قبول میشه

حالا من با این تراز قبول شدم و خودمو شایسته میدونم شما هم حداقل روی حسرت هات کار کن تا یه نفر با شرایط مشابه خودت دیدی ارزش کارشو پایین نیاری

باشه حالا که ظرفیت زیاد شده شما هم کسی جلوتو نگرفته یخ بار دیگه کنکور بدهاگه ظرفیت زیاد شده پا به پا ...

من نیازی ندارم عزیزم مثه تو عقده ای نیستم بخام خودمو هی گنده کنم😅😅

عزیزم نمیخای باور کنی نکن گلم 

من منطقی حرف زدم چرا بهت برخورد سوختیییی 🤣🤣بخای نخای انقد ظرفیت اضافه کردن ک امثال تو تونستن قبول بشن دیگه رتبه 2.3رقمی ک نیاوردی 

اون موقعی پزشکی ارزش داشت ک آدم حسابی و خاص ها قبول میشدن ن مثه امثال تووو

اتفاقا متقاضی کمتر شده دوره ما پشت کنکوری ها ده برابر شما بود الان وقتی نیاز به ترمیم هست خیلیا نمیان سمت کنکور

تراز سیوی هاهم بالاخره ترمیم باید بکنن و نهایت تا یه سال اعتبار داره نه بیشتر 

بعدم تعدادشون یک سوم پشت کنکوری های زمان ما نبود و نیست