2777
2789
عنوان

مشاورم همش گل میفرسته برام طبیعیه ❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 55 پست
منمممم🤝🫤بعد یه ماه گفتم خداحافظظظظ

🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا بین این همه پیویتو پیوی اسی 🌹فرستاد؟؟؟

چرا اصلا پیام منو سین کردد؟😔

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جدی مشاور زن بگیر ناراحت نشو ازم ولی واقعا جنبه شو نداریچون حساسیمن خودمم مشاور اقا نگرفتم چون م ...

بابا من حساس نیستم 

این مشاورم خودم نگرفتمش رفیق عمومه 

خود عمومم مشاور تحربیاست من انسانیم گفت همین مشاورت شه

واقعا هم مشاور خوبیه منم حساس نیستم دوستام ی چیزایی گفتن

گفتن واسه ما گل نمیفرسته واسه تو میفرسته حتی کلاس مشاوره هم گذاشته بود من عادی بودم ولی دوستان گفتن ب تو توجه بیشتر میکرده 🙁

یا حتی رفتیم سر جلسه آزمون بودیم اومد سری بهمون زد بعد آزمون کلاس گذاشت رفتیم گفت سر آزمون از بقیه خیلی خیلی بهتر بودی هم ترازت بهتر شده هم اینکه بقیه استرس داشتن ولی تو آروم بودی اینو جلو همشون گفت 

دوستان میگن ب تو توحه میکنه وگرنه من واقعا عادیم اینا اینجورم کردن

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

این حبیب بازی ها چیه؟😐

پست قبلیم رو بخون 😂بلند بالا نوشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چرا اصلا پیام منو سین کردد؟😔

پست قبلیمو بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این حبیب بازی ها چیه؟😐

خدا نکشتت خیلی کامنت های باحال میذاری همیشه 🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بابا من حساس نیستم این مشاورم خودم نگرفتمش رفیق عمومه خود عمومم مشاور تحربیاست من انسانیم گفت همین م ...

وا خب ازت تعریف کرده که درست خوب بوده

هرکی ازت تعریف کنه که عاشقت نیست مخصوصا اونی که مشاورته خیرسرش اومده بهت انگیزه بده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

اون گل لاله است مهم نیست نشانگر عشق نیست اگه قلب می‌فرستاد یه حرفی

مرسی عزیزم بعضیا مثل شما واقعا خیلی خوب صحبت کردید باهام 

بعضیا ک مسخره میکنید اینا باید بگم من خودم نامزد دارم هرچند رسمی نیستیم ولی خب خواستم ی راهنمایی گرفته باشم چطور با ایشون برخورد کنم ک سوءتفاهمی چیزی پیش نیاد آخه مجردم نمیدونن ک کسی دیگه رو میخوام جز چند نفر درجریانن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا خب ازت تعریف کرده که درست خوب بودههرکی ازت تعریف کنه که عاشقت نیست مخصوصا اونی که مشاورته خیرسرش ...

خوبه خیالم راحت شد 

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم بعضیا مثل شما واقعا خیلی خوب صحبت کردید باهام بعضیا ک مسخره میکنید اینا باید بگم من خودم ...

عزیزم قصد بدی نداشتم من 

شوخی کردم چون فکر کردیم ب دختر بچه فکر کرده چون گل فرستاده یعتی عاشقشه 

یعنی این توضیحات و اینارو نداده بود‌ی

اگر ناراحت شدی عذر میخوام ازت ❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم قصد بدی نداشتم من شوخی کردم چون فکر کردیم ب دختر بچه فکر کرده چون گل فرستاده یعتی عاشقشه یعنی ...

ممنون ک وقت گذاشتی گلم

ن ناراحت نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40