2777
2789
عنوان

مشاورم همش گل میفرسته برام طبیعیه ❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی جدی مشاور زن بگیر 

ناراحت نشو ازم ولی واقعا جنبه شو نداری

چون حساسی

من خودمم مشاور اقا نگرفتم چون میدونستم قراره از این حساس بازیا دربیارم 

البته نه در این حد

ولی خب گفتم حواسم پرت میشه 😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی بیا پشت اون درختوووو🌝🗿😂حواستو جمع کنننن

خدا رحمم کرد😂🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای خدا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خوبی؟ گل می‌فرسته اگر قلب می فرستاد چه میکردی

بابا دوستام منو ترسوندن گفتم واسه ما (مشاور اونام هست خب) گل نمیفرسته 

واسه این نگران شدمممم

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ولی جدی مشاور زن بگیر ناراحت نشو ازم ولی واقعا جنبه شو نداریچون حساسیمن خودمم مشاور اقا نگرفتم چون م ...

اره دقیقا

اگه ادم حساس باشه مشاور خانم واقعا خیلی بهتره

دوران کنکور رو نباید از دست داد

بابا دوستام منو ترسوندن گفتم واسه ما (مشاور اونام هست خب) گل نمیفرسته واسه این نگران شدمممم

بخدا دوستات اسکلن

🌹🌸این دوتا دقیقا نشونه احترامه 

هیچی دیگه ای نیست 

وا نهه دیوونه معلومه که از عشقت داره دیوونه میشه

.

.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بخدا دوستات اسکلن🌹🌸این دوتا دقیقا نشونه احترامه هیچی دیگه ای نیست

دقیقاا

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بابا دوستام منو ترسوندن گفتم واسه ما (مشاور اونام هست خب) گل نمیفرسته واسه این نگران شدمممم

بنطرم تا دیر نشده یا مشاورت رو عوض کن

یا خودت رو تغییر بده

این حجم از حساسیت نابجاست

قرار هم نیست به دوستات در مورد ایموجی های چت مشاورت جواب پس بدی

اره دقیقااگه ادم حساس باشه مشاور خانم واقعا خیلی بهترهدوران کنکور رو نباید از دست داد

دقیقا

چون ی رگ حبیب طوری دارم

دیگه نگرفتم 🤣

وا نهه دیوونه معلومه که از عشقت داره دیوونه میشه..😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چرا بین این همه پیوی

تو پیوی اسی 🌹فرستاد؟؟؟