2777
2789

این سطح از فضولی مردم توی کار دیگران به شدت آزار دهنده ست 

پسرمو بردم مهد کودک گذاشتم ، گفتم با بچه ده ماهه م برم تره بار خریدمو هم بکنم کالسکه بچه کابین سایزه یعنی مبله نیست که خیلی چیزا رو بندازی توش سریع توش جا بشه

برای همین داشتم تلاش می‌کردم خرید ها رو توی کیسه پایین کالسکه جا بدم و توی این تقلای من کالسکه اندازه چند سانت حرکت کرد بچه رفت توی آفتاب 

تصویر سازی کنید 

بچه داشت نق میزد ، توجه کنید گریه نمی‌کرد که برای دیگران آزار دهنده باشه نق میزد

کلاه هم روی سرش نگه نمیداشت

خودم داشتم توی گرما شر شر عرق میریختم و کیسه های خرید رو میچپوندم 

هیچ اغراقی در کار نیست 

دو دقیقه نشد توی همین فاصله ده نفر از کنارم رد شدن و شروع کردن تذکر دادن

بچه رو توی آفتاب نذار 

بچه رو ببر اون ور 

کلاه سرش بذار 

بچه فلان شد بچه بهمان شد همه شدن دایه های دلسوز تر از مادر 

از فروشنده ها بگیر تا عابر ها 

سه نفر آخر که گفتن از شدت عصبانیت به سقف رسیدم بلند جوری که اون راسته هر کس حرف زده بود بشنوه گفتم دیگه همه واسه ما نظر میدن 

اخرین نفر به خانمه بود گفت عذرخواهی میکنم گفتم بچه رو از آفتاب بکش بیرون

به یه لحنی که بفهمه متوجه شدم منظورش عذرخواهی واقعی نیست گفتم خواهش میکنم و رد شدم

برای شما هم پیش اومده ؟ 

تصمیم گرفتم از این به بعد اولین نفری که فضولی کرد درجا جوابش رو بدم 

شما این جور موقع ها چی میگید ؟ اصلا حرفی میزنید حرص میخورید؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من این موضوع فضولی نبوده.

دقیقا فضولی بود ، بچه رو کتک نمیزدم که نیاز باشه واکنش نشون بدن دو دقیقه توی آفتاب بودن هیچ بچه ای رو مریض نمیکنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اونا فقط دلشون به عرق سوز شدن اون بچه سوخته :)))))

دلشون می‌سوخت کمک میکردن نه اینکه فقط حرف بزنن 

دراین مواقع باتذکراولی بچه میارم توسایه وقتی خودم شرشرعرق میریزم بچمم اذیته نق میزنه حرفاشون دلسوزی میبینم نه دخالت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قصدشون فضولی نبوده همه دلشون برای بچه ها میسوزه  چون زبون ندارن بگن من گرممه زیر آفتابم مامان منو اوردی گرمازده میشم....  منم پیرم کوچیک محاله برم و حرف نشنوم خانم چرا کلاه نذاشتی بچه رو چرا آوردی بیرون حالا خیلی مجبور باشم میبرمشا  ولی  بازلبخند میزنم میگم ممنون حواسم هست 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
لطفا حساس نباشیداین خصلت بارز مردم ماست بی تفاوت نبودناونا نیت خیر داشتن قطعا

این مصداق بارز فضولی عدم همدلی و بی شعوریه 

هیچ کدومشون نگفتن کمکت کنیم ؟ همه فقط زر زدن