2777
2789
عنوان

امروز توی تره بار حال یه زنه رو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 50 پست
یه سوال مامانا، اگه اینطور وقتا بیایم کمکتون ناراحت یا عصبانی می‌شید؟چون من چند بار خواستم کمک کنم و ...

به خدا هیچ آدم نرمالی از کمک کردن ناراحت نمیشه ، بد نگاه کردن اونا شاید بخاطر این بوده که فکر کردن میخوای بچه رو بغل کنی

من به شخصه بچه رو بغل کسی نمیدم چون ممکنه طرف بچه رو برداره ببره 

ولی اگه کسی توی این موقعیت به جای شماتت میومد میپرسید کمک میخوای به جای حرف مفت زدن ، میگفتم ممنون از لطفت آره لطفاً کمک کنید کیسه ها رو گره بزنم بذارم داخل کالسکه  بچه رو آروم میکردم کیسه ها رو میذاشتم داخل کالسکه تمام 

چون بچه من از گرما کلافه نبود میگم حتی دو دقیقه هم نشد تا قبل اون سایه بون کالسکه روی سرش بود اون لحظه نق میزد چون خسته بود خوابش میومد اومدیم خونه کلی خوابید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به خدا هیچ آدم نرمالی از کمک کردن ناراحت نمیشه ، بد نگاه کردن اونا شاید بخاطر این بوده که فکر کردن م ...

آره بعضیا فقط سرزنش بلدن

فدای سرت حرص چی رو می‌خوری

خیلی راست می‌گفتن و دلسوز بودن میومدن جلو کمک می‌کردن

نه من نخواستم بغل کنم مثلا یه بار یه خانومه کالسکه رو گذاشته بود جلوی در یه مغازه خیلی شلوغ و خودش داشت می‌چرخید خرید می‌کرد

نوزاد طفلک زد زیر گریه

من داشتم کالسکه رو تکون می‌دادم گریه نکنه مامانش اومد چنان بهم چشم غره رفت به خودم شک کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بعضیا فقط سرزنش بلدنفدای سرت حرص چی رو می‌خوریخیلی راست می‌گفتن و دلسوز بودن میومدن جلو کمک می‌ک ...

هیچ کس به این مادر تذکر نمی‌داد بچه ت رو میبرن؟  کم بچه دزدی شده به همین روش ؟ همه گیر گرمای دو دقیقه ای بچه منن انگار 

همینه دیگه بعضی مردم ما از در دروازه رد نمیشن ولی از سوراخ موش رد میشن 

اونم احتمالا دیده داری کالسکه رو تکون میدی فکر کرده کالسکه رو تکون دادی بچه رو گریه انداختی یا شاید ترسیده فکر کرده میخوای بچه رو ببری 

در هر صورت خدا خیرت بده با حضورت تلاش خودتو کردی نذاشتی بچه رو دزد ببره باید ازت تشکر میکرد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دوست نداری تاپیک نزنبیچاره بچت

تاپیک میزنم که امثال تو بفهمن اگه دماغشونو از توی کفش دیگران در نیارن ممکنه یکی مثل من پیدا بشه بکوبه توی دماغ شون 

اتفاقا بیچاره اطرافیانت که مجبورن فضولی های تو رو تحمل کنن چهار نفر میزدن توی پرت می‌فهمیدی کجا چطوری حرف بزنی ، حالا هم خودتو جمع کن برو رد کارت