2777
2789
عنوان

تروقران بیاید خیلی مهمه

155 بازدید | 23 پست

دوستان من ی رل دارم 5 ساله با همیم بعدش اینکه من اهل سنندج هستم رابطمونم لانگه ولی دیروز اومد بهم گفتش که دیکه نمیتونه باهام تو رابطه بمونه و سختشه گفتم مگه تو قول ازدواج ندادی پس چرا میگه ک شرایط شما کوردا خیلی سخته میگه من نمیتونم هم جهیزیه بخرم هم خونه اجاره کنم من باید خونه اجاره کنم شما باید همه جهیزیه رو بخرید وگرنه باهات کات میکنم 

ماهم بتونیم جهیزیه بگیریم فوق فوقش میتونیم 4 قلم بگیریم دیگه نمیتونیم که کامل همه چیزو بخیریم اخه ما شرایط اقتصادیمون زیاد خوب نیست بنظرتون دلیل رلم برا کات منطقیه یا نه؟

والا اگه من پسر بودم هم خودم جهیزیه رو میخریدم و هم خونه رو هم اجاره میکردم حالا منم ک ادمی نیستم پر تقاضا باشم من زیاد بسازم میدونی چیه نمیخوام بگم ک رلم باید همه کیو زگیره فقط بحث دوست داشتنه ما کوردیم اون اهل شمال هست 

دنبال بهونه س برا رفتن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کوردم ولی همه چیز با پسر نیستپسر خونه و ماشین و کاردختر جهیزیه کامل

وول نداریم اخه ما🙂 ولی بنظرم میخواد کات کنه این بهونشه اخه قبلنا اینو نمیگفت

ازدواج راه دور به درد نمیخوره خیلی مشکلات داره، ضمنا کسانی که رسم ندارن داماد جهاز بخره، ابدأ اجازه بدن پسرشون داماد شهری بشه که تمام جهاز به پای داماد هس، ما تبریز هستیم، صفر تا صد جهاز با دختر هس، چند تا تیکه داماد می‌خره فقط، احتمالا رل تو هم دنبال بهانه بوده که بره، وگرنه اون قصد ازدواج داشت تو این 5 سال یه حرکتی میزد 

اول بهم بگو رابطمون لانگ یعنی چه؟من یه دختر دهه ۷۰ که از این کلمات سر در نمیارم�🫣😉😂😂 به نظرم حرفش منطقیه آخه تو کم خرج و بی توقع ترین دختر روی کره خاکی باشه حداقل حداقل باید ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون جهیزیه بخره انقدر که اجناس گرونم واقعا بعدش اجاره کردن خونه مرد میخواد واقعا چون رهن و اجاره ها ‌واقعا بالاست من رسم و رسوم شهرتون نمیدونم ولی من که مشهدم رسم ابنه که جهیزیه با دختر و  یه سری تیکه ها رو داماد میخره مثل سرویس چوب یخچال،لباس شویی،و صوتی و تصویری 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی پس تو الان یه دوست خوب هنر دوست من شدی😘 میپرسی چطوری ؟؟؟؟ به این خاطر که ازت دعوت میکنم تا از پیج هنری من و مامانم حمایت کنی.                       ایدی کانال تلگرامmanomamanam140۲                                  لینک کانال ایتام https://eitaa.com/manoomamanam/11                   منتظر هستم داخل کانالم عزیزم 🌹🌹🌹🌹

اکه عاشق بود میگفت میام صحبت میکنم کم و زیاد باهم جور میکنیم میریم سرخونه زندگیمون.  اما ۲تا احتمال داره اول اینکه خب اختیار اینجور پسرا دست مادرشونه و ۱۰۰درصد مادرش اگه قبول کنه که بیاد خواستگاری ۱۰۰درصد قبول نمیکنه جهیزیه بخره. دوم اینکه این ۵سال قشنگ دلش رو زده و فقط دنبال اینه تموم کنه .

به نظر خودت اگه عاشقت بود اصلا براش مهم بود شرط تو چیه ؟ول کنید این آدمای بی لول رو

بهم گفتش که ولی باز با این شرایط بلاکت نکردم

منم خیلی ناراحت شدم ازین حرفش🙂💔

توروخدا نکن با خودت من چهار سال با یه پسره بودم تو چهارسال با اینکه بار ها بهش گفتم خانوادم شاید منو ندن بهت اما محکم گفت اونقد میام تا تورو بدن کلی وعده وعیذ داد بهم کلی قولو قرار گذاشته بودیم ی روز همینجوری اومد گفت خانوادمم راضی نیستن اگ خانواده تو راضی نباشه درحالی که من داشتم جون میدادم اون لحطه اون با خونسردی کامل داشت حرف میزد همش میگفتم اینو چیز خور کردن امکان نداره اینجوری بری کسی که خبلی عاشقم بود و اون همه مدت باهام بود همه گفتن شاید یکی دیگ رو زیر نظز داره گفتم نه امکان نداره آقا یک ماهو سیزده روز از رفتنش گذشت رفت یه دخترو فراری برد😅😅اونموقع بود که فهمبدم ما دخترا چقذ بدبختو نفهمیم

🙂💔تروخدا دلم خونه اینو نگو بعدش گفتم ک نرو لطفا اونم گفتش ک باشه ولی با این شرایط بازم بلاکت نکردم

واقعیته عزیزم،، شماهم بیشتر از این خودتو کوچیک نکن بهتره کم کم ازش فاصله بگیری که اذیت نشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍