2777
2789

هی میگم ولش کن اون اون همه بلا این مدت سرت آورد چرا ذره ای ناراحت نشد

این چند وقت پیش در حد جنون میشد برای هر حرفی 

همه جام زخم و کبود شده🥲چون دوسش داشتم کاری نکردم به کسی بگم

خونه رو ویران کرده بود چقدر وسیله شکسته همه چیز یخچال رو خالی کرد رو سرامیک 

همین چند روز پیش هم نمیذاشت برم خونه قفل کرده بود 

این چنین آدمی نبود ولی احساس میکنم داره نشون میده بعد چهار سال خودشو

الان داره کارش به فنا میره باز من ناراحتم براش

چقدر این مدت گریه کردم 

احساس میکنم خیلی خانم خوبی و آرومیم براش قدرم رو ندونست دیگه طاقتم تموم شده ادامه بده میرم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
دقیقا منم تو همین نقطه ام همین شوهرم منتهی دوتا بچه دارم اگ نداری پدر مادر داری فرار کن

نه ندارم 

اره حمایتم میکنن ولی انگار دلم پیشش هست انکار عین بچمه یجوریم بهش

بعد چند سال وابستگیم نرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دل رحمی و خوب بودن نیست به نظر من

این همه خشونت به خرج داده و الان دلت براش میسوزه 

طبیعی نیست رو خودت کار کن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
لعنت به هرچی مرد نامرده . دعوای اینجوری بازبهتره تادعوای کثیف توهم الان اصلابهش محل نده چراناراحتی ب ...

دست خودم نیست نمیدونی چقدر زجر کشیدم من 

اونقدر  ترسیده  بودم یهو همه چیز رو شکست میرفتم دستش رو بگیرم نکن همه جا رو کبود و زخمی کرد

چند روز بعد اون یهو یادم می افتاد به خاطر مظلوم بودنم گریه میکردم

من خونه پدرم چقدر شخصیت داشتم الان چی شدم

دست خودم نیست نمیدونی چقدر زجر کشیدم من اونقدر ترسیده بودم یهو همه چیز رو شکست میرفتم دستش رو بگیر ...

پس لطفابه خودت بیشترازاین صدمه نزن وقتی بدونه هرکاریم بکنه ولش نمیکنی روزبه روزبدترمیشه

بروخونه پدرت خیلی جدی ومحکمم بروبزارحسابی اذیت بشه وبه غلط کردن بیفته بعدبیا

خداخونوادتوبرات نگهداره بازخوبه حمایت اوناروداری من ازبدبختی توخونه شوهررفتم چندروزبمونم خونه بابام اعصابم آروم بشه اونجام باچشم گریون زدم بیرون اومدم توخراب شده ی خودم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

شایدم دوس داشتن نیست. وابستگیه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پس لطفابه خودت بیشترازاین صدمه نزن وقتی بدونه هرکاریم بکنه ولش نمیکنی روزبه روزبدترمیشهبروخونه پدرت ...

الهی 😢ایشالله موفق باشی

ممنون گلم حتما

خواهر تو دیگه خیلی ارومی فک کنم . من که تو بهم بگه سریع برخورد میکنم . حق نداره به لیوان آب بخاد بدون لطفا گفتن. حالا الان دارم اینجوری عصبی میگم . چون برات ناراحت شدم 😂ولی خانما اینو با آرامش و متانت دقت کنید با آرامش و صلح جا بندازید که شوهرتون باید باهاتون درست برخورد کنه وگرنه شما با کلی زندگی بچه موندنی نیستید . 

خواهر تو دیگه خیلی ارومی فک کنم . من که تو بهم بگه سریع برخورد میکنم . حق نداره به لیوان آب بخاد بدو ...

اروم نیستم راستش از درون میترکم اون موقع ها 

شوهرم یجوری عصبی بشه عین دیونه ها میشه

منم چشمم ترسیده خاطره بد دارم که برم خونه مامانم اینا دو روز رفتم اویل ازدواج خیلی دلتنگ بودم 

الان نمیخوام کار بزرگ شه برم

ولی تصمیم دارم یه بار اینجوری کنه برم و برنگردم