2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن مامانا

43 بازدید | 2 پست

مامان من دو جور فرق میذاره که هیچ جوره گردن نمیگیره 

اول بین پسر و دختر فرق میذاره واسه پسراش خودشو پر پر میکنه ، واسه عروس نیومده رفته سرویس و النگو خریده اونوقت ما ی جفت گوشواره بخوایم بابامو کشته که نداریم پولشو، همش غصه هاشو به ما میگه اعصاب نمیذاره برامون بعد به پسرش کوچکترین مشکلی رو نمیگه، بابامو کشته که باید تو مخارج ازدواج به پسرمون کمک کنی از اون ور ما رو کشته که ما جهیزیه نمیدیم طلا سر عقد بگو بدل بیاره که ما هم بدل بدیم

دوم بین خود دخترا هم فرق میذاره اول دختر اولش بعد دختر آخر ، من بیچاره هم که از شانس وسطی هستم جرات کنم اعتراض کنم میشم حسود و عقده ای ، اگر خواهر بزرگم از لباس و شال من خوشش بیاد زور و زور که تو چقدر بدی در حق خونوادت ببر بهش بده ، مثلا دو جفت جوراب خریده باشه من زودتر خونه بیام هیچی بهم نمیگه خواهر کوچیکترم که اومد اول تو اتاق دیگه به اون نشون میده بعد به من میگه

بعد جالب اینجاست که درد دل و غصه هاش برای منه، کمک مالی و قرض گرفتنش از منه ، دنبال دوا و دکتر بردنش با منه

واقعا چرا بعضی مامانا اینجورین؟؟!!!

کاری که با من وبرادرهام کردن ،من اصلا کم مالی برام مهم نبود ونیست ولی حداقل احترام رافرق بین نزارن ،نزار ازت سواستفاده بشه خیلی با سیاست برو جلو بدون دعوا ،جلوی این سواستفاده ها رابگیر وگرنه عادت میکنن که همیشه تو باید قربانی باشی

کاری که با من وبرادرهام کردن ،من اصلا کم مالی برام مهم نبود ونیست ولی حداقل احترام رافرق بین نزارن ، ...

چجوری؟ دلمم نمیاد حرفی بزنم از طرفی هم من پیگیر دکتر و دواش نباش بقیه عین خیالشون نیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.