2777
2789

باصدا جیغ از خواب بیدارشدم رفتم در حیاط باز کردم دیدم ی اقایی با چکش افتاده دنبال زنش تاحد مرگ زنشو میزد مردمم نمیتونستن کاری کنن میگفت زنمه اختیارشو دارم

زنه بزور سوار ماشین کرد ولی ازماشینو افتاد و نزدیک بود سرش بره زیرتایرماشینو

انقد زنه رو زد زنه فقط جیغ میزد وکمک میخاست🥲🫠دلم سوخت...

کاش نمیدیدم

حالم بده 

از ازدواج بخاطر همین چیزاست ک میترسم و وسواس گرفتم

اول صبح شنبه اعصاب همه مون ریخت بهم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

مرتیکه الاغ دستش بشکنه الهی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بخاطر اینکه هی بخوام براش موهای زائدمو تمیز کنم/:

ببین اوایل خیلی به این چیزا فکر میشه بعدش طبیعی میشه ....یا لیزر میکنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من بخاطر اینکه هی بخوام براش موهای زائدمو تمیز کنم/:

برو لیزر

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یا خدا کجا زندگی می کنید

چه ربطی به محل زندگی داره ...بهترین جاها هم ممکنه این اتفاقا بیفته تو هر شهر و منطقه ای هرجور آدمی زندگی می‌کنه!

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

باور نکردمببخشید

بقران قسم راست میگم 

نمیخام باور کنید یانه

ولی خوشبحالتون ک این صحنه رو ندیدید.

دعوا بدی بود

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده