2777
2789
عنوان

بخاطر همین چیزاست ک از ازدواج میترسم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 61 پست
یا خدا کجا زندگی می کنید

شیراز

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم نتیجه خاصی نداد

چه دستگاهی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

لیزر رفتم بدترین نتیجه‌ رو داد

اااا چرا پس گلم 

چند جلسه رفتی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

البته کلا فک میکنم اونی دیدی دستش چکش نبوده یا پرت شدنش با اون وخامتی که تو تعریف کردی نبوده

ولی سوالم اینه شما فقط دیدین؟ بابا دست مریزاد کی گفته جمله زنمه اختیارشو دارم درسته. باید زنگ میزدین ۱۱۰ باید اتفاقا مداخله کرد در این مواقع. من دلم نسوووخت من وجودمو الان خشم پر کرده.

اخه باور نکردنیه و تا حالا ندیدم

خوبه ک ندیدی

من اول صبح اعصابم ریخت بهم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

اخه باور نکردنیه و تا حالا ندیدم

من یادمه تو ترمینال یبار شاهد دعوای زن و شوهر بودم و مرده خانومشو کتک زد البته مردم اومدن و جداشون کردن ولی آقا میگفت که زنمه و اختیارشو دارم