2777
2789
عنوان

باردارا بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 77 پست
سلام سلااام 🤭من ۳۲ هفتمنصف روز رو تخت و بیحال و خستمانشالله سزارینمبه جز سرویس چوب تقریبا همه وسایل ...

عزیزم پس برا شما کم مونده انشاالله به زایمانت، مبارکتون باشه، انشاالله به سلامتی بغل بگیریش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت ترین قسمت بارداری همین ویاره، من حتی بی خوابی هم میکشم ولی این حالت تهوع امان آدمو میبره

دقیقاااا،بدترین قسمت ویاره...

من حاضرم ده تا بچه به دنیا بیارم و بزرگ کنم ولی 5ماه اول بارداری رو نگذرونم.خیلی سخته.دنیا جلو چشمات سیاه میشه.این استفراغ ها عوارض بدی هم داره .من اینقدر ماه های اول بالا میارم که ماه های آخر انگار معده ام اومده بالا،با دوتا قاشق نفسم میگیره رفلاکس میگیرم.حتی تا یک سال بعد زایمانم این مشکل رفلاکس رو دارم.باعث کم خونی شدید شد...

سخت ترین قسمت بارداری همین ویاره، من حتی بی خوابی هم میکشم ولی این حالت تهوع امان آدمو میبره

خیلی موافقم

من که افتاده بود تو جهنم انگار

سوزش معده و ریفلاکس شدیدم داشتم

ده کیلو کم کردم

هنوز ترسش تو وجودم مونده

من بچه دوممه، اولی رو تا 6 ماهگی تهوع داشتم ماه آخر رفلاکس اومد سراغم،انشالله بسلامتی بغلش کنی خیلی ...

به سلامتی چشم به هم بزنی تموم میشه.ولی خب سخت میگذره.سعی کن خودتو سرگرم کنی که سختی هاش بهت نگه...

خیلیم خوب انشالله بسلامتی ایت دوران بگذرونید.فاصلشون خوبه.مال من خداخواسته بود.از ی طرف میگم ناشکری ...

منم سومیمه ابته بی بی چکم مثبت شده 

منتظرم جواب آزمایش ساعت 11بیاد ببینم

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آره هممون همینیم 😅فکر کنم بچه اول سخت تره اونموقع هم همش فکر این بودم کی میگذره پس تا راحت بشم الان ...

اره میگذره.من استرس انومالی دارم.دلم میخاد زود نوبتم برسه .کاش نوبتم زودتر مبزدم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سلام من ۴ روره عقب انداختم پهلوی چپم یا حالت سفتی و کمی درد داره یا سوزن سوزن میشه دور نافمم گاهی حا ...

علابما شبیه هم هست.ولی چهار روز گذشته بی بی چک بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واقعا😍 مبارک باشه.دوتای قبلی 10و6ساله هستند.شما سن و جنسیت بچه هاتون چیه؟بی خوابی من به خاطر درد دن ...

منم زیاد تا صبح بدخوابی و پهلو ب پهلو شدن دارم.اولی دختر دومی پسر.سومی ان تی رفتم گفت احتمالا پسر.ولی میگم تا انومالی صبر کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بله می‌دونم بالاخره آدم خسته میشه ولی بازم خدا رو شکر انشاالله که به سلامتی نی نی هامونو بغل بگیریم ...

ان شاللع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سلام سلااام 🤭من ۳۲ هفتمنصف روز رو تخت و بیحال و خستمانشالله سزارینمبه جز سرویس چوب تقریبا همه وسایل ...

به به خیلیم عالی.مبارک باشه.سیسمونی جای ک قیمتاش خوب باشه سراغ دارید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم سومیمه ابته بی بی چکم مثبت شده منتظرم جواب آزمایش ساعت 11بیاد ببینم

به سلامتی مبارک باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به سلامتی مبارک باشه

سلامت باشی مبارک شماهم باشه قدمش خیر باشه ان شاالله

من دوتا پسر دارم اولش که بی بی چک مثبت شد یجوری خوشحال شدم ولی واقعا کار سختی در پیش دارم کاش خدا دختر بده بهم حدعقل واقعا دوباره برو دکتر 9ماه بیخابی بد حالی زایمان شب بیداری🥺

شوهر بیخیال تو شهر غریب

پسر دومیم کلاس اولیه امسال اعصاب میخواد برسی بهش من باردار باشم با بی حوصلگی بازم روزای سختم شروع شد خدایا