2777
2789
عنوان

باردارا بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 77 پست
به به خیلیم عالی.مبارک باشه.سیسمونی جای ک قیمتاش خوب باشه سراغ دارید؟

جای خاص نه

اما همه قیمتی پیدا میشه

مثلا من کالسکه از دو تومن تا ۱۲۰ تومن دیدم

تخت و سرویس خواب از هشت تومن تا ۲۰۰-۳۰۰ دیدم

همه قیمتی محصول هست

سلامت باشی مبارک شماهم باشه قدمش خیر باشه ان شااللهمن دوتا پسر دارم اولش که بی بی چک مثبت شد یجوری خ ...

پسراتون چند ساله هستن؟خودتون خواستید؟من سعی میکنم زیاد ب بعدش فک نکنم ذهنم بزارم برای حال..اگه ب بیخوابی و زایمانش فکر کنم افسرده میشم🤭

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بیخیال تو شهر غریبپسر دومیم کلاس اولیه امسال اعصاب میخواد برسی بهش من باردار باشم با بی حوصلگی ...

من ک سومیه.اولی امسال میره دوم.دومی چهارسالشه.میگم اولی میره مدرسه راحت میشم دومی نمیدونم چیکار کنم🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

جای خاص نهاما همه قیمتی پیدا میشهمثلا من کالسکه از دو تومن تا ۱۲۰ تومن دیدمتخت و سرویس خواب از هشت ت ...

من ی پیچ دارم بنظرم قیمتاش خوبه.من میخاستم انلاین بخرم نمیدونم چیکاذ کنم.ست بیمارستانی بگیرم نگیرم. ی چیزهای از قبل دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ی پیچ دارم بنظرم قیمتاش خوبه.من میخاستم انلاین بخرم نمیدونم چیکاذ کنم.ست بیمارستانی بگیرم نگیرم. ...

بنظرم چیزای کم اما با کیفیت بگیر

آنلاین هم خیلی بهتر و راحتتره

اکثر سیسمونی فروشیا هم فروش حضوری دارند الان هم آنلاین

من خیلی وسایلمو خودم نتونستم برم خرید کنم

حالا هر کدوم یه سازی برای خودش میزنه😂 اما دیگه اشکال نداره

به سلامتی چشم به هم بزنی تموم میشه.ولی خب سخت میگذره.سعی کن خودتو سرگرم کنی که سختی هاش بهت نگه...

آخه میدونی خیلی فرق میکنه دوروبرت شلوغ باشه یا نه، من یه مادر مریض دارم که خودش نیاز به پرستار داره، مادر شوهرمم که تعارف میزنه ولی اونجوری نیست که خیلی هوای آدمو داشته باشه، دلم میخواست خونه نمیموندم میرفتم جایی یا مادرم طوری بود که میتونست حداقل برام یه وعده غذا درست کنه آدم دلش گرم میشد اونجوری ولی وقتی فقط خودتی و خودت اوضاع خیلی سخت میشه خوشبحال اونایی که تو بارداری یکیو دارن هواشونو داشته باشه 😢

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بنظرم چیزای کم اما با کیفیت بگیرآنلاین هم خیلی بهتر و راحتترهاکثر سیسمونی فروشیا هم فروش حضوری دارند ...

من ی تیکه چیز میز از قبل دارم.فقط ضروریا میگیرم.چند تیکه لباس از قبل دارم موندم چقد ذیگه بگیرم زیاد نباشه.اخه من دیگه قصد بارداری ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره میگذره.من استرس انومالی دارم.دلم میخاد زود نوبتم برسه .کاش نوبتم زودتر مبزدم

نه عزیزم استرس نداشته باش،دوتا داری و این شرایط رو گذروندی مطمئن باش سالمه،منم امروز میرم دکتر میدونم سونوم میکنه خودمم استرس دارم یجورایی 😅ولی ته دلم میدونم حاللش خوبه و خدا هوامونو داره

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

نه عزیزم استرس نداشته باش،دوتا داری و این شرایط رو گذروندی مطمئن باش سالمه،منم امروز میرم دکتر میدون ...

منم ته دلم امیدوارم ک حالش خوبه.ولی چون تکوناش حس نمیکنم فقط ی وقت حال تهوع پیدا می کنم .چون شنیدم حالت تهوع نشونه خوبی برای سلامتی بچه هس بر مبنای اون میگم حتما خوبع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من 32هفته ام.فرزند سوم.تهوع و ویار خیلی کم شده.ولی به جاش رفلاکس معده و بدخوابی اضافه شده.زایمانم دو ...

عزیزم بچه شما تو هفته های ۲۴ تا ۲۸ خیلی تکون میخورد یا نه ؟

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
منم ته دلم امیدوارم ک حالش خوبه.ولی چون تکوناش حس نمیکنم فقط ی وقت حال تهوع پیدا می کنم .چون شنیدم ح ...

هنوز زوده خب باز من از بس تکون میخوره نگرانم به دکترم گفتم گفت خیلیم خوبه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
هنوز زوده خب باز من از بس تکون میخوره نگرانم به دکترم گفتم گفت خیلیم خوبه

شما چند هفته ای؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آخه میدونی خیلی فرق میکنه دوروبرت شلوغ باشه یا نه، من یه مادر مریض دارم که خودش نیاز به پرستار داره، ...

میدونم شرایط من هم مثل شماست.خیلی تو بارداری هام سختی کشیدم.خیلی تنهایی تحمل کردم.ولی تموم میشه به سلامتی.من تا میخوام از این وضعیت فرار کنم میرم پارکی رستورانی کتابخونه ای بازاری جایی.خونه کسی ندارم برم.بچه هام گاهی میگن مامان گرسنمونه ولی من حتی نای بلند شدن ندارم.برای بچه هام خیلی غصه میخورم.انشالله این دو ماهم تموم میشه اون وقت من هم موقع سختی دیگران کاری نمیکنم...