یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به سلامتی چشم به هم بزنی تموم میشه.ولی خب سخت میگذره.سعی کن خودتو سرگرم کنی که سختی هاش بهت نگه...
آخه میدونی خیلی فرق میکنه دوروبرت شلوغ باشه یا نه، من یه مادر مریض دارم که خودش نیاز به پرستار داره، مادر شوهرمم که تعارف میزنه ولی اونجوری نیست که خیلی هوای آدمو داشته باشه، دلم میخواست خونه نمیموندم میرفتم جایی یا مادرم طوری بود که میتونست حداقل برام یه وعده غذا درست کنه آدم دلش گرم میشد اونجوری ولی وقتی فقط خودتی و خودت اوضاع خیلی سخت میشه خوشبحال اونایی که تو بارداری یکیو دارن هواشونو داشته باشه 😢
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
نه عزیزم استرس نداشته باش،دوتا داری و این شرایط رو گذروندی مطمئن باش سالمه،منم امروز میرم دکتر میدونم سونوم میکنه خودمم استرس دارم یجورایی 😅ولی ته دلم میدونم حاللش خوبه و خدا هوامونو داره
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
نه عزیزم استرس نداشته باش،دوتا داری و این شرایط رو گذروندی مطمئن باش سالمه،منم امروز میرم دکتر میدون ...
منم ته دلم امیدوارم ک حالش خوبه.ولی چون تکوناش حس نمیکنم فقط ی وقت حال تهوع پیدا می کنم .چون شنیدم حالت تهوع نشونه خوبی برای سلامتی بچه هس بر مبنای اون میگم حتما خوبع
آخه میدونی خیلی فرق میکنه دوروبرت شلوغ باشه یا نه، من یه مادر مریض دارم که خودش نیاز به پرستار داره، ...
میدونم شرایط من هم مثل شماست.خیلی تو بارداری هام سختی کشیدم.خیلی تنهایی تحمل کردم.ولی تموم میشه به سلامتی.من تا میخوام از این وضعیت فرار کنم میرم پارکی رستورانی کتابخونه ای بازاری جایی.خونه کسی ندارم برم.بچه هام گاهی میگن مامان گرسنمونه ولی من حتی نای بلند شدن ندارم.برای بچه هام خیلی غصه میخورم.انشالله این دو ماهم تموم میشه اون وقت من هم موقع سختی دیگران کاری نمیکنم...