بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
32 هفته هنوز وزیارت تازه کم شده؟ من 6 هفته م صبحا باحال بد بزور از جام پا میشم نگو که انقد ممکنه طول ...
نه تازه نه.یک ماهی است کمتر شده.
آره من کلا بد ویارم.سر فرزند اولم تا روز زایمان تهوع داشتم.اینقد نمیخورم که کم خونی شدید میگیرم.ولی شما نگران نباش،مواردی مثل من کمه... اکثرا اوایل تا اواخر 5ماهگی ویارشون تمومه.
منم هفته های بالا تر رو مبخام..فقط دلم میخاد بگذره😅
آره هممون همینیم 😅فکر کنم بچه اول سخت تره اونموقع هم همش فکر این بودم کی میگذره پس تا راحت بشم الان 4 سال و خورده ای گذشته همش خودمو دلداری میدم که اینم میگذره بالاخره
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘
نه تازه نه.یک ماهی است کمتر شده.آره من کلا بد ویارم.سر فرزند اولم تا روز زایمان تهوع داشتم.اینقد نمی ...
من بچه دوممه، اولی رو تا 6 ماهگی تهوع داشتم ماه آخر رفلاکس اومد سراغم،انشالله بسلامتی بغلش کنی خیلی دلم میخواد برسم هفته های بالاتر و فقط لحظه شماری کنم که دردای زایمانم شروع بشه
میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘