تابیفاندرطیعت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4742 عنوان مردان دست پرورده ی مادرشان اند 132 بازدید | 2 پست اگر مردی مردانگی نمیداند،یعنی جایی که باید، درست تربیت نشده است.زنان نیک سیرت، پسران نیک سیرت می پرورند.پیش از ازدواج، با مادر همسرت آشنا شو... او را خوب بشناس.او؟سازندهی مردی ست که قرار است به او تکیه کنی.🌻🌻🌼🌼🌼🌻🌻🌼🌼 تو کمرنگ شو منم کمکت میکنم محو بشی 1404/05/18 | 09:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45898 اع قبل میگفتن مادر ببین دختر و بگیر تغییر کرد؟الان باید مادر ببینیم زن پسره بشیم اون پسر کو ندارد نشان از پدر چی میشه دقیقا؟؟😅🤦🏻♀️ میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
تابیفاندرطیعت مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4742 اع قبل میگفتن مادر ببین دختر و بگیر تغییر کرد؟الان باید مادر ببینیم زن پسره بشیم اون پسر کو ندارد نش ... دوتاش هم درسته اول باید به خانواده و فرهنگ خانواده دقت کرد تو کمرنگ شو منم کمکت میکنم محو بشی
__متغیر__ عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 434 مردی که مردانگی نمیداند یعنی شخصیت زنانه داره! تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!