2777
2789
عنوان

ژله قرمز چه طعمی خوشمزه تره

161 بازدید | 22 پست

من ی بار انار گرفتم دوست نداشتم

فک کنم همون هندونه خوشمزه تره

توت فرنگی و تمشک چطوره؟ کدوم بهتره؟!

چ مارکی؟ برا 2 کیلو ژله چقدر پودر لازمه؟!

تمشک

توت فرنگی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمشک بهتره یا توت فرنگی؟

تمشک

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بنظرم هندونه از همه بهتره

انار یجوریه اصن معلوم نیس چه طعمی داره مثل آلبالو

از تمشک و توت فرنگی هم حس استامینوفن میگیرم

بازم سلیقه ایه ولی انتخاب من همون هندونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تمشک خوشمزه تره

اما من خودم عاشق ژله انبه و بلوبری هستم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من بلوبری و اناناس

آره آناناس خیلی خوشمزه ست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
آره آناناس خیلی خوشمزه ست

من خود میوه اناناس رو هم میریزم توش خوشمزه تر هم میشه🍍

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

توت فرنگی خیلی خوشمزه هست اما چند روز پیش یه برنامه تلویزیونی از یه کشور اروپایی پخش میشد که هشدار میداد تمام مواد رنگی که در صنعت غذایی مورد استفاده قرار میگیره بشدت سرطان زا هستن اما متاسفانه صاحبان این شرکتها بخاطر منفعتی که استفاده از این رنگهای شیمیایی براشون داره بصورت یه مافیا جلو منع قانونی اونرو گرفتند. بنظرم اگر آدم قید خوشگل کردن غذاش رو بزنه بهتره تا اینکه بخواد سرطان بگیره. البته این دیگه بستگی به نظر افراد داره