2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم نزدیک ی هفتس مریضه خوب نمیشه کلافه شدم دخترمن ۶ سالشه

تبش کلافم کرد

ی دکتر دیگه ببر 

من میگم ویروسه ولی طولانی شدنش بده

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دانه به رو اطلاعی ندارم.تادو روز دیگه ایشاا... خوب خوب می شه .من بچه هام همیشه تب داشتند.سن بدی ه ...

دندون ک نگو واکسن 6ماعگی پسرم رو شدید ضعیف کرد به پامون بیمارستان بود دیگه نمبزنم واکسیناشو

ایشاا... حال گل پسرت بهتر شد؟

مرسی عزیزم که به فکر پسرم بودی خدا و شکر سرفه هاش خوب شده ولی خلط داره اونم روغن بنفشه به سینه اش و پشت سینش میزنم تا کلا بره حسابی خسته شدم دها کن واسش گلم 

من دانه به رو اطلاعی ندارم.تادو روز دیگه ایشاا... خوب خوب می شه .من بچه هام همیشه تب داشتند.سن بدی ه ...

این خرفت خیلی حس خوبی داد اون لحظه.... و راست گفتی اون موقع دو رپز بعدش سرفه هاش خیلی بهتر شد خیلی خوش قلبی

دندون ک نگو واکسن 6ماعگی پسرم رو شدید ضعیف کرد به پامون بیمارستان بود دیگه نمبزنم واکسیناشو

نمیشه که واکسن نزنه خطرناکه وقتی واکسن اذیت کنه براش خوبه چون بدنش داره با اون بیماری میجنگه

چقزوم سختوم هه