2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی

کار خای انجام تمیدن و اگه زرنگ باشی با دکترها زد و بند کنی که مریض‌ها رو بفرستن پیشت کلی پول به جیب میزنی.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سونوگرافی کار خای انجام تمیدن و اگه زرنگ باشی با دکترها زد و بند کنی که مریض‌ها رو بفرستن پیشت کلی پ ...

سونوگرافی تخصص پزشکیه رشته جدا نیست 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

یجا خونده بودم تقریبا تمام داوطلبای تجربی یا میخوان دکتر (سه رشته تاپ) بشن یا نمیدونن میخوان چیکاره بشن.

ببین اگه انگیزت صرفا اقتصادیه قطعا فیزیوتراپی که با 4 سال به پول خوبی میرسی بهتره تا پزشکی که بعد 17 سال (7 سال عمومی + 2 سال طرح عمومی + 4 سال تخصص + 4 سال طرح تخصص) به پول میرسی.

اگه انگیزت علاقه است و کشته مرده پزشکی هستی مثلا انگیزت اینه روی تیروئید کار کنی تا بشه جلوی عقب ماندگی رو گرفت یا جلوی بیماری های صعب العلاج رو گرفت حتما دنبال پزشکی باش. رتبه ات هم نخوره از تعهد برو

ولی یادت باشه پزشکی زجر خیلی داره زندگی دانشجویی به مدت 17 سال ، شیفت هایی که بعضا 18 ساعت در روزه و ... ولی رضایت شغلی خوبی داره 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یجا خونده بودم تقریبا تمام داوطلبای تجربی یا میخوان دکتر (سه رشته تاپ) بشن یا نمیدونن میخوان چیکاره ...

بیماری صعب العلاج راستش حس میکنم استعداد خیلی خوبی دارم خیلی خوب من از بهمن شروع کردم و به کنکور رسیدم ولی به قول تو نمی‌دونم می‌خوام چکاره شم 

بیماری صعب العلاج راستش حس میکنم استعداد خیلی خوبی دارم خیلی خوب من از بهمن شروع کردم و به کنکور رسی ...

منم اسفند شروع کردم و رسیدم🤩🤩

منم خوشم میاد واقعا مثلاً همه چندششون میشه از خون و اعضا و مرده ولی برام عادیه 

من همیشه تو فکرم بود میگفتم چطوری میشه خون رو اختراع کرد که مریض لنگ نمونه

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

منم اسفند شروع کردم و رسیدم🤩🤩منم خوشم میاد واقعا مثلاً همه چندششون میشه از خون و اعضا و مرده ولی ب ...

عالیه .. روزانه میخونید ؟ من حدود تراز کلم میشه ۹۱۰۰ میگن تعهدی مشهد قبول میشی .... نمی‌دونم واقعا ارزش داره. بزنم یا نه 

عالیه .. روزانه میخونید ؟ من حدود تراز کلم میشه ۹۱۰۰ میگن تعهدی مشهد قبول میشی .... نمی‌دونم واقعا ا ...

نه من سال اول کنکورم بود 

تراز اردیبهشتم شد ۹۷۳۶ تیر بیشتر هم میشه 

برای نهاییا نمره هام زیاد خوب نشد واقعا چون کسی پیشم نبود ولی ترازاش رو خواستم ببینم نمره ها از روی سایت رفت دیروز نمی‌دونم چی شد تقریبا پزشکی آزاد رو میشه گفت میارم ولی من حقیقتش اگر از لحاظ مالی نتونم نمیتونم برم و اینکه  من دندون دوست دارم چون دندون و فیزیوتراپی خیلی سخته قبولیش و ظرفیت کمه باید ببینم چی میشه