2777
2789
عنوان

به نظرتون واسه کسی ک قا‌ت مادرشیم چی میتونم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 21 پست

ازش پرسیدم کسی هست براتون غذا درس کنه میگفت خودمو بابام درس میکنیم گفتم خوشمزست گف نه قابل خوردنه 

بهش گفتم هرچی دلت خاص بهم بگو تا برات درس کنم اما قبول نمیکنه میدونم 

با چند تا از رفیقاش میره بیرون عرق میخوره و نمیخام ک ایندشو خراب کنه 

همسرم ارایشگری داره ولی خب ت ی محلیم بقیع ببیننش بهش حرف میزنن بخایم نخاییم قاتل مادرشیم

حالا ب نظرتون بزارمش مکانیکی بهش بگم قبول میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز باهاش صحبت میکردم دستم میلرزید ما ده سال از هم دور بودیم اما من باهاش غریبی نمیکردم انگار همون پسر بچه ای بود ک ده سال پیش دیدمش 

مامانمو نگاه نمیکرد اصن مامانم یادش نبود حق هم داشت 

عزیزم خیلی تلخ بود و واقعاً متأسفم. 

امیدوارم اون بچه لااقل آیندهٔ روشن و خوبی پیش رو داشته باشه. 

ضمنا اونی هم که توی حالت توهم مرتکب قتل شده، رو باید بخشید و بیشتر از این عذابش نداد. 

دیگه باید گذشته ها و رفتگان را فراموش کرد و به فکر زندگان و آینده بود. 🌷

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم خیلی تلخ بود و واقعاً متأسفم. امیدوارم اون بچه لااقل آیندهٔ روشن و خوبی پیش رو داشته باشه. ضمن ...

❤️

ادم اگر اشتباهش رو بپذیره اره باید بخشید نه ادمش ک هنوز دنبال مواده هنوز زن ازاری میکنه زن خودش بیچارس از دستش نه ادمش ک عادت کرده ب دعوا لا دیگران و فرار کردن از تقاص پس دادن