2777
2789
عنوان

فقط خانومایی که بچه دارن بیان

287 بازدید | 37 پست

من خودم هنوز بچه دار نشدم ولی دیروز تو جمع دوستان یه بحثی پیش اومد که میخواستم ببینم نظر شما چیه

اگه شما بچه دختر داشته باشید درحد چهار پنج ساله 

اجازه میدید دایی یا عموش اونو دستشویی ببره

یا نه از این سن بهش آموزش جنسی میدید

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دخترم یکساله 

به هیچ عنوان اجازه نمیدم حتی الان پوشکش هم جلو کسی عوض نمیکنم به جز شوهرم و مامانم و خواهرم 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ندارم ولی داشته باشم به هیچ وجع نمیزارم حتی از ۳،۴ سال به بعد نمیزارم پدرشم دشویی ببره نیاز به اموزش جنسی نیست فقط میگم که خوب نیست با گسی بجز خودم و در صورت خیلییی ضروری با بابا بری دشویی 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دخترم یکساله به هیچ عنوان اجازه نمیدم حتی الان پوشکش هم جلو کسی عوض نمیکنم به جز شوهرم و مامانم و خو ...

اگه خانواده همسرتون تفکرشون ضد شما باشه عکس العمل شما چیه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من بچه ندارم

دوستم بچه داره  بچشم دختره ولی نمیزاره با کسی بره دست شویی مگه خاله بچه یا خودش و شوهرش  مادربزرگ 

ایناها

چرا عمو دایی ببره ؟ 

دختر دایی یا دختر عمو ببره چ کاریه 

به هیچ وجه،حتی نمی ذاشتم پدرش ببرتش،همون طور که من پسرام که تو این سن بودم اصلا به اونجاسون نگاه نمی ...

بچه ندارم ولی داشته باشم به هیچ وجع نمیزارم حتی از ۳،۴ سال به بعد نمیزارم پدرشم دشویی ببره نیاز به ا ...

من دخترم هنو سه ماهی دیگه دنیا میاد ولی هرگز اینکارو نمیکنم هم دسشوییش با خودم خواهد بود هم حمومش

اجاره نمیدم دخالت کنن

نمی‌ذارم و به بچمم میگم که اجازه نده

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

به اونا ارتباطی نداره

من خانواده همسرم تفکرشون این مدلیه 

یعنی به همسر من میگن فلانی رو ببر دستشویی 

دختر خواهر شوهرم چهارسالشه

بعدمن یکی دوبار گفتم نه زشته گفتن وا چه اشکالی داره

حتی خواهر شوهرم ادم تحصیل کرده ایه 

منم میترسم دراینده با بچه منم همین رفتار رو داشته باشن

چون خونه هامون نزدیک بهمه